Večer legend No.18 = AC/DC+Zeppelini+Lynyrd Skynyrd+ZZ Top

Večer legend No.18 = AC/DC+Zeppelini+Lynyrd Skynyrd+ZZ Top

Adresa:

Brno, Palackého třída 12

Termín: 15.11.2019
Vstupné:

290 Kč

15listopad pátek 18:00

Žánr: koncertyrockklasika


18. Večer legend proběhne v pátek 15. 11. 2019 tradičně v brněnském Semilasse. Čeká na nás nabitý večer plný nejen jižanského rocku. Na akci se představí na jednom podiu nejlepší tribute bandy AC/DC, LED ZEPPELIN, LYNYRD SKYNYRD a ZZ TOP!

Lynyrd Skynyrd Tribute oživuje hudbu jedné z nejslavnějších ikon jižanského rocku. Kapela hraje ve třech kytarách a zvukově se skvěle vypořádává s geniálními kytarovými riffy a sóly Lynyrd Skynyrd.

Oblíbený tribute band Myst zahraje skladby Led Zeppelin z celé mozaiky jejich tvorby. Kapela, která je s Večerem legend neodmyslitelně spojena, se na akci vrací po roční pauze.

Na Večeru legend vystoupí dále AC/DC Bon Scott Memorial Band, který připomene nezapomenutelnou osobnost zpěváka skupiny AC/DC – Bona Scotta. Neuvěřitelně věrohodný hlas zpěváka Mirka Matušů, spolu s precizní sólovou kytarou a rytmikou, jsou poznávacím znamením této skupiny.

Večer uzavře výborný brněnský revival ZZ TOP, který už přes 20 let připomíná písně této texaské legendy jižanského rocku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Večer legend No.18 =...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (17.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...