Festival Serial Killer

Festival Serial Killer

Adresa:

Brno, Moravské náměstí 3

Termín: 24.9.2019 29.9.2019
Vstupné:

460 Kč (studenti 310 Kč)

24zář - 29zář celý den

Žánr: festivaly


Seriál Killer je první festival TV a online seriálové tvorby ve střední a východní Evropě, který loni uvítal celou řadu domácích (Most!, Lajna) i zahraničních premiér a známých tváří, mezi kterými nechyběla ani Aňa Geislerová, Bolek Polívka či Jan Prušinovský. A letos to rozhodně hodláme zopakovat!

Spolupracujeme s Netflixem, HBO či ČT a dalšími významnými partnery ze světa seriálové tvorby, takže se opravdu máte na co těšit! Našimi hlavními projekčními sály budou kino Scala a Divadlo Bolka Polívky, a tak budete mít vše hezky po ruce.

Kromě premiérových projekcí z celé Evropy, ve kterých se významně dotkneme třeba norské tvorby, vás bude čekat doprovodný program včetně industry sekce. Na té proběhnou setkání významných producentů, režisérů, scenáristů, herců a dalších důležitých TV profesí, takže se můžete těšit i na množství debat a přidružených akcí. Chybět nebude ani souboj seriálů ze střední a východní Evropy v soutěžní přehlídce.

No a nakonec samozřejmě večírky! A že jich bude!

Koupí akreditace (Cinepassu) získáte možnost přednostního a neomezeného vstupu na desítky projekcí, a navíc vám program festivalu umožní vidět opravdu vše, co budeme v našich kinosálech promítat.

Můžete si však koupit i vstupenky na jednotlivé projekce, které budou k dispozici od září.

Na programu druhého ročníku usilovně pracujeme, postupné zveřejňování očekávejte v následujících měsících na stránkách Cinepass nebo našem Facebooku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Serial Killer

Restaurace a hotel OlbergBlansko (11.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (15.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...