Strom Znojemska 2018

Strom Znojemska 2018

Adresa:

Znojmo, Masarykovo náměstí 11

Termín: 15.1.2019 26.2.2019

15led - 26úno celý den

Žánr: výstavystromy příroda fotografie umění morava zimní výstavy


Výstava je sestavená z návrhů veřejnosti do regionální ankety. Najdete zde fotografie, popisy a příběhy. Již tradičně probíhá během prosince výstava návrhů na SOU a SOŠ SČMSD na Přímětické ulici ve Znojmě a po Novém roce se přesunuje do Domu umění Jihomoravského muzea ve Znojmě, v některých letech byla expozice zároveň vystavena také v Moravském Krumlově. Nyní jsou zde zveřejněny materiály, které zaslali občané a instituce do 7. ročníku Stromu Znojemska. Regionální anketa Strom Znojemska je nepovinným předstupněm k celostátní anketě Strom roku vyhlašované každoročně nadací Partnerství.

Anketu Strom Znojemska 2018 pořádá opět Správa Národního parku Podyjí s Klubem přátel stromů Znojemska. Vyhlášena byla v srpnu 2018, návrhy se shromažďovaly do poloviny listopadu. V tomto (sedmém) ročníku bylo přihlášeno jen sedm kandidátů, neotřelost návrhů nás ale mile překvapila. Je na nich vidět, že i když v prvních letech regionální ankety byly zdánlivě „vyneseny všechny trumfy“ přihlášením známých velikánů, je stále co objevovat a prozrazovat ostatním, co zajímavého, impozantního, vzácného či milého z rostlinné říše se v okolí skrývá. 

Přijďte se podívat na výstavu a nechte se oslovit. Svůj hlas můžete dát jednomu až třem z celkem sedmi kandidátů na Strom Znojemska 2018. Hlasování probíhá na výstavách, ale také pomocí internetu na www.nppodyji.cz/stromroku2018, a to až do konce března 2019.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Strom Znojemska 2018

Rezidence ZvonZnojmo (364 metrů)

Ubytování GMZnojmo (2.7 km)

Vinařství LintnerKyjovice (9.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?