Pravidelný kurz Olejomalby

Adresa:

Brno, Dvořákova 13

Termín: 5.2.2019 11.6.2019

5úno - 11čer celý den

Žánr: ostatní akcekurzmalba


V kurzu uvítáme všechny se zájmem nahlédnout do tajů malby olejovými barvami. Během kurzu se společně naučíte různé techniky práce s olejem a možnosti využití tohoto média.

Touto krásnou technikou, vás provede zkušená Olga Jelečková, která má za sebou studium na FAVU v Brně a má zkušenosti s mnoha technikami, včetně olejomalby.

Komu je kurz určen? Všem kteří se chtějí seznámit s touto technikou a mají zájem a odvahu zdokonalit své dovednosti.

Základní informace o kurzu a cenách: Kurz probíhá od 5. února 2019 do 11. června 2019 každé úterý od 16 do 18 hodin, tedy proběhne 19 lekcí.

Cena kurzu je 4750 Kč, s barvami 5510 Kč. V ceně 5260 Kč je zahrnuta, za mírně zvýhodněnou cenu, sada 15 olejových barev Umton a 3 štětce (Pro účastníky předchozích kurzů oleje nebo pro účastníky s vlastními barvami bude cena ponížena o cenu barev a štětců). Napište nám prosím do poznámek informaci, zda o barvy stojíte). Cena nezahrnuje plátna a další eventuelní pomůcky. Minimálně týden před začátkem kurzu vám zašleme emailem veškeré potřebné informace.

Do kurzu je možné naskočit i v jeho průběhu nebo na jednotlivé lekce (cena jednotlivé lekce je 300 Kč, přihlášení je možné na email info@malujemespolu.cz nebo na telefoním čísle 732 356 691).

Počet účastníků kurzu je omezen na 7, abychom se vám mohli maximálně věnovat.

Co s sebou na kurz?
Dobrou náladu a špetku nadšení. Doporučuji si s sebou vzít pracovní tričko, jelikož budete pracovat s barvou, kterou lze z oblečení špatně vyprat.

Těšíme se na vás 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pravidelný kurz...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...