Silvestr v Aqualandu Moravia

Silvestr v Aqualandu Moravia

Adresa:

Pasohlávky , Pasohlávky 110

Termín: 31.12.2018

31prosinec pondělí 10:00

Žánr: ostatní akce


Oslavy příchodu nového roku mohou děti i dospělí strávit po krk ve vodě. Aqualand Moravia totiž i letos připravil celodenní silvestrovský program. Ten se ponese v duchu hudby, tance a soutěží. Připravena je soutěž o nejlepší silvestrovský pár, zábavný kvíz i kreativní dílna. O hudební doprovod se postarají DJ Michal Pešina a saxofonista DeeSaxx.

Oslavy Silvestra v pasohláveckém aquaparku odstartují už v 10 hodin dopoledne. Vstup na akci je možný s běžnými vstupenkami, také otevírací doba areálu se nezmění. Program zde skončí před devátou hodinou.

Ani dospělí ale nepřijdou zkrátka. Zapojit se mohou do cvičení ve vodě, koktejlových soutěží nebo klání o nejlepší silvestrovský pár, které bude zlatým hřebem programu. O hudební kulisu se pak postará DJ Michal Pešina, který vystoupí v několika setech společně se saxofonistou DeeSaxxem. Po celý den je návštěvníkům k dispozici i kompletní areál aquaparku včetně nově otevřené solné místnosti. Využít tak mohou služeb wellness, Denních lázní i tobogánů v hale Adrenalium. Delší program, až do druhé hodiny ranní, si mohou užít hosté přilehlého hotelu Aqualand Inn. Večerní oslavy zde doplní bohatý raut i kouzelník. Chybět nebude ani půlnoční přípitek a ohňostroj.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Brně Akce v obci Pasohlávky

Podobné akce