V sobotu 9. března 2019 se do brněnské D.R.F.G. ARÉNY vrátí absolutní legenda české populární hudby, český šlágrový zpěvák číslo 1, herec a malíř, pan KAREL GOTT. Rok 2019 je navíc výročním v jeho bohatém uměleckém i osobním životě. Jsme proto velmi rádi, že mistra můžeme po letech uvítat v Brně a zažít tak společně předpremiéru jeho blížících se kulatin. A nebudeme sami. Na jednom podiu se vedle Karla Gotta představí i skvělí hosté.

Je nám velkým potěšením, že svoji účast přislíbila další velká česká hudební osobnost, paní Marta Kubišová, která zazpívá za doprovodu orchestru Petra Maláska. Chybět nebude ani zpěvačka s velkým hlasem, Ilona Csaková. Mladší generaci bude reprezentovat Marek Ztracený se svojí skupinou, který se podílel na posledním albu Karla Gotta a moravské barvy bude hájit zpěvák Jiří Zonyga. Celým večerem vás provede skvělý moderátor a speaker rádia Impuls - Vlasta Korec.

Věříme, že spolu s Karlem Gottem za doprovodu kapely Pavla Větrovce a jeho hosty, zažijeme nezapomenutelný noblesní večer plný hitů, vzpomínek, nostalgie i radosti, který nás všechny, jak na podiu, tak v publiku nabije novou energií do jara a léta 2019.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Karel Gott v Brně

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.3 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...