Vánoční tramvaj - Brno

Vánoční tramvaj - Brno

Adresa:

Brno, různá místa

Termín: 24.11.2023 23.12.2023

24lis - 23pro celý den

Žánr: ostatní akceVánoce Advent tramvaj vánoční tramvaj rodina děti Brno


Brno letos tradičně v adventní čas rozzáří tramvaj vyzdobená vánočními světýlky a dekoracemi. Rozsvícený vůz zájemce sveze na okružní trase po centru jihomoravské metropole, kterou dopravce tentokrát prodloužil. Na koleje běžných linek vyjede už po šesté také PFková tramvaj a děti si odnesou nadílku z mikulášské šaliny.

Cestující si oblíbili výhledy na předvánoční centrum města, a tak letos zástupci dopravního podniku trasu oproti minulému roku protáhli. „Tramvaj bude kroužit v třicetiminutovém intervalu na trase Česká – Malinovského náměstí – Hlavní nádraží – Náměstí Svobody – Česká – Šilingrovo náměstí – Nové sady – Hlavní nádraží – Náměstí Svobody – Česká, “ přiblížil ředitel brněnského dopravního podniku Miloš Havránek.

Nazdobený vůz zájemce sveze každý den od tří hodin odpoledne do půl deváté večer. Poprvé se centrem metropole projede v pátek 24. listopadu při rozsvícení vánočního stromu na náměstí Svobody. Speciální sváteční linka, na které cestující zaplatí běžné jízdné, bude v provozu do soboty 23. prosince. PFková šalina letos se na trasy běžných linek vypraví už pošesté. Vůz s polepem novoročního přání a světelnými dekoracemi nejčastěji projede na linkách 2, 3, nebo 5. Součástí adventní atmosféry bude také mikulášská tramvaj, ve které dětem 5. prosince odpoledne na Komenského náměstí nadělí sladké odměny Mikuláš, čert a anděl.

Jízdní řád

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vánoční tramvaj - Brno

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.2 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.5 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...