Django Fest / Helemse, Ek Balam Trio, Jan Polyak a hosté, Lopezovci

Django Fest / Helemse, Ek Balam Trio, Jan Polyak a hosté, Lopezovci

Adresa:

Brno, Cejl 254/52

Termín: 23.11.2018 24.11.2018
Vstupné:

60-100

23listopad pátek 19:00

Žánr: koncerty


Zarezervujete si v kalendáři pátek 23.11.2018 a nebudete litovat! Čeká nás totiž další ročník hudebními peckami nabitého festivalu! Django Fest je multižánrovým festivalem, na kterém se vždy potěší fanoušci kvalitní hudby. I letos pro vás přinášíme špičky svých žánrů. Ek' Balam Trio Pravý django jazz vám předvede tato skupina složená z muzikantů z Česka i zahraničí.

Django Reinhardt byl romský hudebník světového formátu, který za sebou zanechal řadu pokračovatelů. I přes svůj handicap (nehybné dva prsty na levé ruce) dokázal hrát tak, jak nikdo předtím a svérázným hudebním cítěním přepsal dějiny hudby. Náš festival již 17. rokem věnujeme právě jemu. Helemese Původem kyjovská kapela Helemese hraje alternativní hudbu, ve které můžete slyšet folk, šraml, šanson i punk a to zároveň! V hlavní roli je harmonika a zpěv, ale celé dohromady je to prostě nářez, který vás nenechá sedět. Vtipné texty potrápí vaše bránice a budete si je prozpěvovat ještě dlouho po koncertě. Jan Polyak Band a hosté Hledáte ty nejlepší hudebníky z Brna? Najdete je v tomto seskupení, které Honza Polyak poskládal speciálně k příležitosti letošního Django Festu.

Zahrají nám jazzové kousky i romské klasiky, nebudou chybět ani světové hity v jejich svérázném podání, doplněné o nejlepší zpěváky a zpěvačky - mladé hveždy vycházející z brněnského "ghetta". Gypsi Lopez Band Na konci večera se nám představí tato brněnská kapela. Předvedou vám ty nejlepší písně k zábavě. Typická současná romská hudba, ovlivněná tradicemi i vývojem moderní hudby. Skvělou cenu na tento festival můžete mít díky podpoře Statutárního města Brna a Ministerstva kultury ČR. Děkujeme.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

11duben čtvrtek

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

18duben čtvrtek 20:30

Ubytování v okolí akce Django Fest / Helemse,...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...