V mázhausu Domu umění proběhne od 15. listopadu do 26. listopadu 2018 výstava fotografií českého dokumentárního fotografa, fotoreportéra, kameramana a pedagoga Otty Ballon Mierného, kterou ve spolupráci s Jihomoravským muzeem ve Znojmě zaštiťuje město Znojmo.

Autor projektu OSOBNOSTI na znojemské výstavě představí, tak jako v loňském roce, část své práce zabývající se fotodokumentací, archivací a vystavováním portrétních fotografií významných osobností z řad umělců, vědců, politiků, spisovatelů, hudebníků, dramatiků, válečných veteránů, aj. z obcí, měst a našeho regionu, popřípadě zahraničních osobností, kteří Českou republiku navštívili a po nějakou dobu zde pracovali či jinak působili.

 „Vystavovaný soubor tvoří přibližně 40 fotografií a součástí vernisáže je pozvání nejen hostů, ale především některých z osobností, kteří jsou na vystavovaných fotografiích,“ představuje projekt Jaroslav Frecer, kurátor výstavy. Tentokrát pozvání přijal také znojemský rodák Steve Lichtag, rodným jménem Zdeněk Loveček, český filmový producent, režisér a spisovatel.

Vernisáž výstavy OSOBNOSTI III proběhne ve čtvrtek 15. 11. 2018 v 17,00 hodin v Domě umění  na Masarykově náměstí ve Znojmě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Znojmo Akce v obci Znojmo

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Osobnosti III

Rezidence ZvonZnojmo (364 metrů)

Ubytování GMZnojmo (2.7 km)

Vinařství LintnerKyjovice (9.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?