Husí slavnosti - Boskovice

Husí slavnosti - Boskovice

Adresa:

Boskovice, Zámecký skleník a Letní kino

Termín: 23.9.2023
Vstupné:

150 – 350 Kč

23září sobota 09:00

Žánr: ostatní akceslavnosti řemesla jarmark gastronomie divadlo atrakce dílničky děti rodina koně zvířata výstava technika


Michal Hrůza, Wohnout, Raego, Michal Nesvadba a další. Slavnosti připomínají někdejší proslulost boskovických husí, ceněných zejména na vídeňských trzích. Letos se můžete těšit na šéfkuchaře Jana Horáka, v Letním kině na Wohnouty, Michala Hrůzu, Raega, pro děti vystoupí Michal Nesvadba a další. Zámecký skleník se letos opět promění v restauraci a bude se zde podávat husí menu.

Areál parku u Zámeckého skleníku každým rokem obsadí po oba dva dny trh lidových řemesel, na kterém se vedle nezbytného občerstvení a doplňkového sortimentu budou prodávat i nejrůznější výrobky tradičních řemesel i produkty související s ročním obdobím a husami. Návštěvníci zde najdou například keramiku, nerosty, výrobky z vlny, ručně dělaná mýdla, výrobu šperků, košíkářské výrobky, svíčky, výšivky, aranžmá a další. S nabídky jídla nechybí husí játra Foie Gras, husí menu Filipa Töpfera, trhané husí maso, chleba s husím sádlem, husími játry, paštikou. Scéna v parku rovněž nabízí kuchařskou show některé z významných osobnosti české kuchařské scény.

Dětem „husí“ dny přinášejí kromě programu pohádkových divadelních představení i výtvarné a žonglérské dětské dílny.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Husí slavnosti -...

Wellnesscentrum OhradaLetovice (6.1 km)

Villa KořenecHorní Štěpánov (8.7 km)

Zámek LetoviceLetovice (9.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?