Ze Samsary na prázdniny - Blansko Klepačov

Ze Samsary na prázdniny - Blansko Klepačov

Adresa:

Blansko, Klepačov 236

Termín: 1.7.2018

1červenec neděle 13:00

Žánr: ostatní akcecharita hudba děti rodina


Přijďte zahájit prázdniny stylově a dobrým skutkem. Rozhodli jsme se uspořádat akci, kterou nejen vykouzlíme úsměv na tváři, ale i pomůžeme potřebným. Plácli jsme si na to s Nikýskem, kterému se vynasnažíme zpříjemnit život. Těšíme se na Vás 1. července na Statku Samsara na Klepačově, kde na vaše děti bude čekat od 13:00 h spousta zábavy, her, radosti a výtečných pokrmů.

Celý den nám bude průběžně zpříjemňovat kapela Pohledy, muzikálová herečka a zpěvačka Katie Kei, silák Franta, děti si užijí spoustu zábavy na soutěžních stanovištích, budou si moci nechat pomalovat obličej, užijí si zvířátek a skvělé statkářské atmosféry.

Vážení a milí příznivci Samsary, příznivci akcí pro dobrou věc, jménem našeho Statku i jménem Nicolasovy rodiny Vás prosíme o jakoukoliv pomoc tomuto úžasnému bojovníkovi, chlapci s velkým srdcem a velkou touhou normálně žít.

Pomozme jeho rodině zajistit pro jejich vysněného potomka vše potřebné. Vždyť není nic lepšího, než vidět úsměv na tváři vlastního dítěte a jeho touhu lépe žít. Za jakoukoliv pomoc ze srdce děkuje celá Nicolasova rodina i Samsara.

Nicolas má vlastní bankovní účet u Asociace Rodičů a dětí s DMO. Číslo účtu je: 2800501611/2010

Pokud Váš příspěvek přesáhne 1.000 Kč, asociace, která střeží Nikýskův účet, může vystavit potvrzení o Vašem finančním daru, které si za daný rok můžete uplatnit ve Vašem daňovém přiznání.

Děkujeme, společně to zvládneme, těšíme se na Vaši návštěvu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ze Samsary na prázdniny...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (1 677 metrů)

Wellness hotel PanoramaBlansko (3.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (6.6 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...