The Animals and Friends v Brně

The Animals and Friends v Brně

Adresa:

Brno, Veveří 115

Termín: 1.2.2019
Vstupné:

od 390,-

1únor pátek 19:30

Žánr: koncerty


Ve čtvrtek 31.1.2019 a v pátek 1. února 2019 rozezní sál Divadla Hybernia v Praze a brněnského Sono Centra písně jedné z velkých legend druhé poloviny 60. let – skupiny The Animals, která je vedle Beatles či Rolling Stones řazena mezi klenoty britské hudby. Nejen znalcům se hned vybaví zejména písně The House of the Rising Sun či Don't Let Me Be Misunderstood.

The Animals je původně rhythm&blues a rocková kapela ze 60. let. Zřejmě nejstylovější britská skupina vznikla jako Alan Price Combo v Newcastelu, kde hrávala pravidelně každou sobotu v nabitém Downbeat Clubu. Poté, co na post zpěváka nastoupil Eric Burdon, přesídlili do honosnějšího klubu A-Go-Go a začátkem roku 1964 změnili jméno na The Animals. Pak vystupovali v klubech v Londýně a okolí.  Mnoho hitů kapely obsadilo přední místa anglické i americké hitparády. Po dvou albech - The Animals a Animals Track – Alan Price soubor v květnu 1965 opustil.

Od roku 2003 koncertuje formace pod názvem The Animals and Friends a tvoří ji dva původní členové John Steel, který je též spoluzakladatelem původního bandu, a Mickey Gallagher a jsou doplněni o Danny Handleyho a Roberto Ruize.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Animals and Friends...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...