Plenér – nepravidelné lekce plenérové kresby/malby v červenci a srpnu

Plenér – nepravidelné lekce plenérové kresby/malby v červenci a srpnu

Adresa:

Brno, Dvořákova 13

Termín: 10.7.2018 21.8.2018
Vstupné:

1100

10čvc - 21srp celý den

Žánr: ostatní akcekurzmalování


Na tomto odpoledním prázdninovém kurzu se budeme hlouběji a opakovaně věnovat plenérové malbě/kresbě, pohybovat se budeme v brněnských parcích a v městě samotném. Na tomto kurzu Vás lektorka naučí jak přenést obrazy, které kolem sebe vidíte pomocí různých technik.

Vyzkoušíme si práci tužkou, perem s dokolorováním akvarelovými barvami a s dalšími běžně dostupnými médii. Předlohu si najdeme v parcích, sochách, architektuře – naučíme se tak, co je to perspektiva a jak přenést dojem stromů na papír. V případě špatného počasí zůstaneme v ateliéru a využijeme buď předloh nebo skic námi samotnými dříve nakreslených pro práci s akrylem.

Základní informace ke kurzu: Kurz proběhne nepravidelně v 5 lekcích během července a srpna vždy v úterý odpoledne od 16:45 do 19:15 a to v termínech 10. 7., 17. 7., 7. 8., 14. 8. a 21.8.

Sejdeme se vždy v 16:45 na předem stanoveném místě, do 19:00 hodin budeme tvořit, následně si prohlédneme a pobavíme se nad výslednými obrázky a rozejdeme se. Je možno se přihlásit na celých 5 lekcí nebo po předchozí domluvě na lekce jednotlivé, vzhledem k tomu, že se budeme každou lekci věnovat odlišnému tématu a pohybovat se na různých místech je třeba se na lekci přihlásit minimálně dva dny předem.

Cena celého kurzu je 1100 Kč, cena jedné 2,5 hodinové lekce je 250 Kč. Na celý kurz se přihlašujte na našich stránkách, na jednotlivé lekce formou emailu info@malujemespolu.cz. V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré pomůcky a materiál, nic však nebrání tomu, aby jste si přinesli pomůcky se kterými běžně a rádi pracujete například doma. Maximální počet kurzistů: 8, abychom se vám mohli plně a individuálně věnovat

Co s sebou na kurz? Nadšení, hravost a ochotu naučit se něčemu novému. Vhodné je volné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně. Je vhodné vzít s sebou deku či rozkládací stoličku, ať se můžete posadit do trávy a vodu nejen na ředění barev, ale i na pití. Kurz povede lektorka Zuzka.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plenér –...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...