Hra Králů

Termín: 24.8.2018 26.8.2018
Vstupné:

1000Kč

24srp - 26srp celý den

Žánr: sport


Kdo si v dětství nečmáral spolu s kamarády mapky pokladů a neprohlížel knížky o pirátském zlatě, tajných zakopaných pokladech vladařů, jakoby ani nebyl dítětem. Snad každý z nás toužil být jako Indiana Jonese, nebo se alespoň zúčastnit soutěží jako byla "Stopa k Xapatanu" či "Pevnost Boyard". Nyní máte jedinečnou příležitost si svůj dětský sen splnit a najít svůj poklad!

Hra králů je víkendová akce pro týmy (dva a více soutěžících) začínající v pátek odpoledne a končící v neděli v podvečer. Hlavní cena je v hodnotě 200 000 Kč. V dnešní uspěchané době plné elektroniky a lenošení na gauči máme pro všechny, kteří se vzhlédli v neotřelosti, akci, při níž se rozhodně nudit nebudou. Při stopování a honbě za pokladem Vás nebude doprovázet moderní tablet plný interaktivních aplikací, který bychom Vám rozdali na startu tak, jak je v poslední době zvykem. Rádi bychom docílili návratu do minulosti, do dětské minulosti, kdy jsme ke štěstí potřebovali jen skicák a pár tužek, pastelek a sichrhajcek. Zda použijete během hry svoji elektroniku je pouze a jen na Vás, nicméně doporučujeme se odevzdat maximálně atmosféře kolem a jako jediný zdroj informací využít svůj mozek (znalosti, dovednosti, vzpomínky...)

Přijdou si zde na své milovníci dobrodružství, záhad, skládaček, labyrintů, historie a tajemna. Na krátký čas se stanete, stejně jako univerzitní profesor Robert Langdon z knih Dana Browna, záhadologem a budete se snažit přijít na kloub tomu, kde je ukrytý poklad nedozírné hodnoty. Během Vaší dobrodružné cesty si oprášíte své vědomosti, nebo se přiučíte a obohatíte novými informacemi. Budete moci využít svých strategických dovedností či objevit své schopnosti dosud skryté pod povrchem. Hra králů není jen o tom zběsile projít všechny úseky a ukořistit poklad na konci, ale o tom si užít dění kolem sebe, naučit se taktizovat či naopak získat nové přátele, poznat krásná místa naší České země a vychutnat si možnost odtrhnout svoji mysl od skutečného života.

Čeká Vás kempování ve stylu středověkých rytířů - ve stanech a s masem na rožni, tématickou hudbou a rytířským turnajem, dále možnost na určitých stanovištích zakusit jednotlivé úkoly sloužící jako jeden z mnoha dílků kompletní skládačky "Hry králů" (lukostřelba, pečení chleba, jízda na koni s úkolem, atd...). Navíc v určitých úsecích všechny čekají fotografové dokumentující celou třídenní akci a v případě zájmu máte možnost si na konci "Hry králů" objednat CD s fotkami i s doplňkovým videem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hra Králů

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (796 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8.9 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.8 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.6 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.6 km)