Letní malířský plenér

Letní malířský plenér

Adresa:

Stachy

Termín: 7.6.2018 10.6.2018
Vstupné:

4500 KČ

7čer - 10čer celý den

Žánr: ostatní akce


Jste trochu unavení, bez inspirace a nových podnětů? Rádi byste někam "vypadli"? Láká Vás malovat a kreslit přímo v přírodě? Rádi byste si užili příjemný čas naplněný malováním, malováním a zase malováním? Odhoďte na chvíli své každodenní starosti a pojďte se s námi pustit do příjemné práce! Letní výtvarná dílna - malířský plenér - nás zavede krok za krokem po cestě k realizaci Vámi vysněného obrazu.

V rámci malířského plenéru se seznámíme se základními výtvarnými technikami (kresba tužkou, uhlem, malba akrylovými či olejovými barvami). Jednotlivé techniky podrobně probereme a na praktických příkladech si ukážeme výhody jednotlivých materiálů, podkladů a postupů kresby a malby. Postupně přejdeme přes lavírovanou kresbu a akvarel k malbě (olejovými nebo akrylovými barvami na plátno). Seznámíme se s termíny jako kompozice obrazu, perspektiva, prostor, teorie barev.

Kde? Šumava - Benešova Hora (Penzion Anastazie) Kdy? čtvrtek - neděle Kolik? členský příspěvek B, (4500 Kč)

Rezervace místa: info@malovanikresleni.cz nebo Přihlášky a ceník co je zahrnuto v ceně? ubytování na 3 noci, výukový program vedený zkušenými lektory ateliéru Malování kreslení, možnost stálé individuální konzultace v průběhu plenéru co není zahrnuto? doprava, stravování (k dispozici je kuchyňka), výtvarné pomůcky "Nový, luxusně vybavený apartmánový dům na úžasném místě s výhledem na okolní šumavské hory (Churáňov, Boubín).

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Jihočeský kraj Akce v obci Stachy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Letní malířský...

Rezidence VogelsangKašperské Hory (8.4 km)

Šumava InnKvilda (11.3 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (17.1 km)