Romantická vánoční výstava

Adresa:

Písek, Jungmannova 32

Termín: 9.12.2017 31.1.2018
Vstupné:

80

9pro - 31led celý den

Žánr: výstavy


Přijďte si zavzpomínat na nostalgické (nejen) vánoční časy, kdy ženy byly opravdovými dámami a muži pravými gentlemany. Co takhle připomenout si téměř zapomenuté časy velkých zdobených klobouků, krajkových paraplíček, rukaviček či pravých špacírek?

To vše a mnoho dalšího si budete moci prohlédnout u nás, v muzeu "Dob dávných a minulých", které se nachází v Měšťanském domě U svatého Jana Nepomuckého. Úžasný dům s klenbami a dobovou atmosférou stojí v Jungmannově ulici 32/7 ve městě Písek.

Některé exponáty budou sběratelkou představeny již po sedmé. Věrní návštěvníci však budou mít taky co objevovat. Najdete zde mnoho nových vystavených unikátů. Jednu z velkých novinek tvoří celé zařízené pokoje s dobovým nábytkem a starožitnými exponáty. Potěší vás jistě taky podívaná na vějíře, pudřenky, slunečníky, vyšívané pompadurky a další nezbytnosti žen. Zkrátka budete mít co obdivovat. Mohou se těšit i dětští návštěvníci a sběratelky panenek.

Vystavovatelka se totiž rozhodla poprvé v historii svých výstav ukázat doposud skrývané poklady v podobě starožitných porcelánových panenek, kočárků, postýlek a pokojíčků z 19. století. A protože je čas vánoční i tato výstava se bude držet v tomto duchu. Budete si moci prohlédnout to, co mohli lidé dříve najít pod stromečkem. Nadělte si vánoční radost ještě před Štědrým dnem. Neváhejte a přijďte se podívat na naši výstavu, jste srdečně zváni!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Písek Akce v obci Písek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Romantická vánoční...

Villa LiduškaBechyně (23.5 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (23.9 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (24.6 km)