Dreadzone

Dreadzone

Adresa:

Písek, Nábřeží 1. Máje 1605

Termín: 14.10.2017
Vstupné:

275

14říjen sobota 20:00

Žánr: koncerty

Umělci: Dreadzone


Skupina Dredzone vystoupí v rámci doprovodného programu Mezinárodního festivalu studentských filmů v Písku. V sobotu 14. října. Anglická parta Dreadzone přijíždí do Čech, aby představila svojí novou desku Dread Times, která vyšla letos v únoru. Dread Times je už osmé studiové album kapely a čtvrtý release na vlastním labelu Dubwiser.

Jejich old skool dread sound se na nové desce vrací k dub a reggae kořenům, ale zároveň využívá moderní elektronické beaty. Conscious texty, sociální nerovnost a záležitosti srdce a mysli se na nové desce pojí se dubem 21. století.

Album Dread Times je eklektickou jízdou, která čerpá z bohaté třiadvacetileté historie, ale zároveň se dívá dopředu. Kromě dlouholetých členů kapely (Greg Dread, Leo Williams, Chris Compton, Earls 16, Mc Spee) se na albu představuje také mladá krev – nejnovější člen crew Bazil a Gregův syn Marlon.

Dreadzone je britská hudební skupina, která byla založena v roce 1993. Její hudba propojuje řadu žánrů. Hlavním pojícím elementem je však reggae, dub a elektronika. Na svojí první desku s názvem 360° nečekali příliš dlouho a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Písek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dreadzone

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (23.5 km)

Villa LiduškaBechyně (23.7 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (24.1 km)