Průvan

Průvan

Adresa:

Blatná, Nám. Míru 212

Termín: 23.8.2017 27.8.2017
Vstupné:

50 Kč

23srp - 27srp celý den

Žánr: festivalymultižánrovýworkshopdivadlokoncerty


Od 23. do 27. srpna se v Blatné odehraje druhý ročník multižánrového festivalu Průvan, který má mimo jiné také za cíl probudit ospalé ulice Blatné.

Multižánrový projekt Průvan má tři zásadní cíle: jednak tvorbu samotnou, dále pak zprostředkování a seznámení zájemců o workshopy s prací a způsobem tvorby profesionálů z oblasti umění, a v neposlední řadě je jeho cílem prezentovat kulturu a umění co nejširšímu publiku, tedy i těm, kteří zatím kulturu nenavštěvují, ale díky Průvanu se s ní ve svém městě bezprostředně setkají.

Jednu část festivalu budou tvořit workshopy, které povedou profesionální lektoři z nejrůznějších odvětví kultury a umění (výtvarné umění, divadlo, tanec). Workshopy jsou otevřené všem, kteří mají chuť tvořit a zkusit si práci s profesionály.

Druhou část festivalu tvoří doprovodné programy v podobě divadelních představení, koncertů, výstav, setkávání s umělci, apod. V neposlední řadě v rámci programu proběhnou v ulicích Blatné spontánní performance a hudební vystoupení, o které se postarají pouliční umělci a buskeři.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Blatná

Podobné akce

1červen sobota 17:00

Komikaze

, Na Výstavišti 439 Divadlo

1červen sobota 20:00

Tři mušketýři

, Na Výstavišti 439 Divadlo

2červen neděle 13:00

Ubytování v okolí akce Průvan

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (617 metrů)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (23.8 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (27.7 km)