Charitativní festival houpačka 2017

Adresa:

Velešín

Termín: 19.8.2017 20.8.2017
Vstupné:

100-150 kč

19srp - 20srp celý den

Žánr: festivalsoutěž


Oblíbený multižánrový a charitativní festival "HOUPAČKA 17...aneb my vám-vy nám" letos oslaví již 5. narozeniny od svého znovuzrození. Loňský ročník znovu překonal dosavadní rekord a byla vytěžena částka 87 917,-Kč, která byla předána mamince zesnulé Adélky a použita na úhradu drahé léčby, kompenzačních pomůcek a dalších nezbytných výdajů spojených s neutěšeným zdravotním stavem malé Adélky, která i přes veškerou snahu své těžké nemoci podlehla.

Věříme, že letos se i díky vám Houpačka ponese v radostném duchu a bude opět plná usměvavých tváří a pohody, letos na půdě fotbalového hřiště.

Festival plný hudby, tance, exhibicí, atrakcí, prezentací, soutěží a který nebude ošizen ani o tradiční benefiční běh, proběhne v sobotu 19. srpna 2017 od 13.00 hod. Jsme přesvědčeni, že na novém působišti, neztratí Houpačka nic ze svého lesku a vy, návštěvníci a partneři, na ní dokážete opět vykouzlit skvělou atmosféru, aby mohl náš-váš festival splnit své poslání, bavit a pomáhat dobré věci!

Spolek 2/4 + spolek METODĚJ + Houpačka to je již nerozlučná trojice, jež se snaží pomoci dětem a jejich rodinám se vzácným metabolickým onemocněním a jinak tomu nebude ani letos. Tentokrát jsme se zaměřili na vzdělání :) Výtěžek Houpačky 2017, bychom rádi věnovali dětem jejíchž vážné onemocnění dlouhodobě či trvale nepříznivě ovlivňuje možnost vzdělávání a zapojení do školního kolektivu. Většina těchto dětí vyžaduje pomoc asistenta při vyučování, nebo přítomnost rodiče ve škole.

Po zralé úvaze a konzultaci se spolkem Metoděj, který zaštiťuje děti a rodiny se vzácným metabolickým onemocněním jsme se rozhodli, že se Houpačka bude snažit podppořit 4 konkrétní děti a jejich rodiny.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Velešín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Charitativní festival...

Wellness Pension AmetystČeský Krumlov (10.8 km)

Vila JohankaČeský Krumlov (10.8 km)

Villa GallistlČeský Krumlov (11 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (7.3 km)
Státní hrad a zámek Český Krumlov Státní hrad a zámek Český Krumlov Český Krumlov (10.9 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (27.4 km)