Da Yoon You / Jihočeská filharmonie

Da Yoon You / Jihočeská filharmonie

Termín: 25.7.2017
Vstupné:

590

25červenec úterý 19:30

Žánr: koncertysoutěž


Da Yoon You se narodil 7. srpna 2001 a jeho hudební talent byl patrný již v raném věku, když začal hrát na housle a získal řadu cen v různých národních soutěžích. V letošním roce Da Yoon You bude přijat na Korejskou národní uměleckou univerzitu jako talentovaný student. Tento mladý hudebník dále získal uznání jako koncertní umělec.

Společně s Karlovarským symfonickým orchestrem vystoupil ve Smetanově síni v Praze v roce 2016. Nebylo tedy překvapením, že You byl vybrán jako jeden z talentovaných houslistů v Koreji po té, co byl nominován několika vydavatelstvími v oblasti klasické hudby a předními vzdělávacími institucemi.

Jihočeská filharmonie byla založena v roce 1981 v Českých Budějovicích. V současnosti má 37 členů a zůstává jedinou profesionální filharmonií v Jihočeském kraji. U vzniku orchestru stál dirigent Jaroslav Vodňanský, od roku 2008 je jeho šéfdirigentem Jan Talich. Orchestr vedle samozřejmé interpretace hudby klasických skladatelů a skladeb vhodných pro menší orchestry stále více sleduje i současný trend propojování žánrů, objevování nových pohledů na interpretaci a prezentaci.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Da Yoon You /...

Wellness Pension AmetystČeský Krumlov (267 metrů)

Villa GallistlČeský Krumlov (333 metrů)

Vila JohankaČeský Krumlov (621 metrů)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (6.3 km)