Kratochvílení 2017: V kruhu

Kratochvílení 2017: V kruhu

Adresa:

Netolice, Petrův dvůr 9

Termín: 3.8.2017
Vstupné:

250 – 330

3srpen pondělí 21:00

Žánr: divadloDrama činohra


V roce 1997 přijalo Divadlo Continuo pozvání kastelána zámku Kratochvíle, pana Vojty Troupa a zrealizovalo v prostorách renesanční zahrady a vodního příkopu zámku svůj první projekt v nedivadelním prostoru.

Původně mělo jít jen o jednorázový projekt. Již během tohoto prvního setkání však vznikla silná vazba mezi poetikou Divadla Continuo a prostoru Kratochvíle. Projekt se tak na Kratochvíli zabydlel a probíhal zde i v dalších letech (1997 – 2006). Zatím poslední projekt se na Kratochvíli uskutečnil v roce 2006 za účasti významného polského režiséra Leszka Madzika, tvůrce světoznámé Sceny Plasticznej z Ljublinu. Od roku 2007 Divadlo Continuo rozvíjelo tento svůj specifický divadelní žánr na mnoha dalších místech v blízkém či vzdálenějším okolí svého sídla Švestkový Dvůr v Malovicích, kde divadlo od roku 1995 sídlí.

Pravidelné letní site specific projekty se tak uskutečnily na hladině rybníka Otrhanec v Malovicích, ve vlaku a v okolní krajině místní lokální tratě Netolice – Malovice, v prostorách bývalé cihelny ve Vodňanech, ve sklepení galerie Sladovna v Písku, v prostorách bývalého Schwarzenbergského statku Rábín a v loňském roce ve dvoře nově zrekonstruovaného prostoru Švestkového Dvora.

Po deseti letech výzkumů, hledání a experimentů v nejrůznějších nedivadelních prostorech a 20 let od prvního Kratochvílení se Divadlo Continuo rozhodlo znovu se na Kratochvíli vrátit a letošní projekt znovu připravit v prostorách renesanční zahrady a vodního příkopu.

Vždy od 21:00
Dítě do 10 let zdarma!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Jihočeský kraj Akce v obci Netolice

Podobné akce

16červen neděle 19:00

13červenec sobota 17:00

Ubytování v okolí akce Kratochvílení 2017: V...

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (19.6 km)

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (23.8 km)

Villa GapČeský Krumlov (28.5 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...