Second HAND and JUNK rave Vol.8

Second HAND and JUNK rave Vol.8

Adresa:

České Budějovice, U Tří lvů 4

Termín: 28.8.2016

28srpen neděle 14:00

Žánr: ostatní akce


Párty bazarosekáč Vol. 8!... Pozor i s blešákem! Přines vše, co už nepotřebuješ... !!!NA DVOU MÍSTECH ZÁROVEŇ!!! Music Bar Velbloud A Palac Creative Space... !!!

Máte taky chut' si nakoupit nový lahůdky do bytu i do skříně, ale ty zoufale pukají pod nánosem sotva používaných a nošených úlovků? A dost. Máme pro Vás pártošku se sekáčem a s blešákem. Přines, prodej, vyměň za jiné! Co už domů nechceš a neprodáš, poputuje na charitu... Takže podpoříš dobrou věc...

Vezmi co ti doma zabírá místo! Na týhle akci si s tím poradíme! S hudbou, přátelským "kámoségro a kámobrácho" duchem! V nové garderóbě můžete tančit až do rána... Bude gril, občerstvení na zobání i nějaký ten akční drink!

♥♥♥ PROGRAM:♥♥♥ DOPLNÍME ♥Velbloud: Dj's: 16:00 - 24:00 chilloutová pohodička ♡ ♡ Antonín Padrta ♡ Vzácný host ♥Palace Creative Space: pouštěčky písniček ZAREZERVUJ SI PRODEJNÍ MÍSTO NA MAILU: VelbloudSEKACvelkole@post.cz Napiš nám tam kolik toho budeš cca mít - od pár stylových kousků do 70 kusů.

Přidělíme ti prodejní číslo a věci si doma oceníš a označíš. Rezervaci doplň jménem a telefonním číslem!!! Těšíme se! Vstupné bude symbolických 20Kč na obě místa... a na hudební produkci můžeš přispět jakoukoliv korunou navíc.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Second HAND and JUNK...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 192 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.3 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.9 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.4 km)