Kurz pro modelky

Kurz pro modelky

Adresa:

Písek, Gregorova 124

Termín: 15.7.2016 17.7.2016
Vstupné:

Cena kurzu je 10 700 Kč, ale zaplatíte pouze 3 700 Kč. Zbylých 7 000 Kč si odpracujete jako...

15čvc - 17čvc celý den

Žánr: ostatní akcekurz fashionpřehlídka


Českobudějovická Agentura Verona, v čele s finalistkou České Miss 2010 Kateřinou Votavovou, pořádají každoročně kurz pro začínající modelky. Tentokrát se role poradkyně zhostí také Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová a herečka Andrea Kerestešová.

Modelingový kurz proběhne v termínu 15 - 17. 7. 2016 v luxusním hotelu Biograf v Písku. Dosáhla jsi věku 13 let, měříš alespoň 170 cm, jsi štíhlá a přirozeně hezká? Tak se přihlas! Věková hranice pro modelky je 25 let. Agentura Verona nabízí kurz modelingu, ale také chlapcům od 17 do 30 let, s výškou alespoň 180 cm.

„Modelingový kurz je pro všechny účastníky velkým zážitkem. Nabízí spoustu možností a nechává nahlédnout do světa showbusinessu. Naše nové tváře si užijí krásné prostředí a péči profesionálů “, říká ředitelka Agentury Verona. Čeká tě výuka správné chůze po přehlídkovém mole, tzv. catwalk, pod vedením finalistky České Miss 2010 Kateřiny Votavové. Správný catwalk ti pomůže nejen ke správné chůzi po mole, ale zároveň také získat sebevědomí.

Kateřina Votavová byla v loňském roce časopisem Esquire zařazena mezi TOP 10 nejkrásnějších žen světa. Díky své dokonalé postavě je Kateřina vyhledávanou modelkou spodního prádla a plavek. Nechyběla ani na největší módní show spodního prádla u nás, Top Secret. V rámci besedy pohovoří herečka a fotografka Andrea Kerestešová, která se podělí o své zkušenosti zejména v začátcích své kariéry, kdy i ona začínala jako modelka.

Krásná Andrea Kerestešová se stala respektovanou herečkou a má stejně tak dobře nakročeno stát se i uznávanou fotografkou. Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová promluví o svých zkušenostech a zážitcích ve světě modelingu. Nikol s modelingem začala ve 13 letech a v 16 letech se objevila na módním mole v Hongkongu pro světové modní značky Christian Dior a Dolce Gabbana. Během kurzu získáš profesionální fotografie, bez kterých se žádná modelka neobejde. Získáš cenné rady od stylisty a image poradenství od zkušeného vizážisty a kadeřníka. Modní návrhář Lukáš Bartoň věnuje šaty pro vítězku.

Značková kosmetika, předplatné lifestylového časopisu a mnohé další dárky a v neposlední řadě ubytování v luxusním hotelu Biograf, včetně plné penze. To vše si můžete užít na tomto modelingovém kurzu. Absolventská módní přehlídka proběhne v rámci galavečera dne 16. 7. od 20:00 v galerii Sladovna. Těm nejlepším bude nabídnuta profesionální modelingová smlouva. Vítěz/ka kurzu nafotí změnu image v rámci fashion story do lifestylového časopisu. Pokud to s modelingem myslíš vážně, absolvovat modelingový kurz je základ. Cena kurzu je 10 700 Kč, ale zaplatíte pouze 3 700 Kč.

Zbylých 7 000 Kč si odpracujete jako model/ka a promotér či hosteska, na akcích agentury Verona. Využijte jedinečnou příležitost. Kapacita je omezena. Zahájení kurzu proběhne dne 15. 7. 2016 od 9:00 v hotelu Biograf - Gregorova 124, Písek. www.hotelbiograf.cz a bude ukončeno dne 17. 7. 2016 ve 20:00. Bližší informace naleznete na internetové stránce http://www.agenturaverona.cz/cs/ nebo kontaktujte Veronika Poláková: mobil: 608 451 443, e-mail: info@agenturaverona.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Písek Akce v obci Písek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kurz pro modelky

Villa LiduškaBechyně (23.4 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (24.1 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (24.8 km)