Milli Janatková

Adresa:

Slavonice

Termín: 18.6.2016
Vstupné:

50,- Kč

18červen sobota 19:00

Žánr: koncertyfolkjazz


Výjimečná hudebnice Milli Janatková vystoupí ve Slavonicích Milli Janatková, talentovaná hudebnice a výtvarnice s kořeny v Jižních Čechách a na Šumavě, vystoupí 18.června 2016 od 19 hodin v Poutním kostele Božího Těla ve Slavonicích.

V rámci Oslav Slunovratu představí písně z projektu „Klid, prosím!“. Milli se věnuje hudbě na pomezí folku, latiny, jazzu a vícehlasových skladeb. V roce 2014 získala za své sólové album „Proměna“ čtyři nominace na americké Nezávislé hudební ceny The Independent Music Awards a dvě nominace na ceny Tais Awards.

Na toto úspěšné album navazuje nový projekt „Klid, prosím!“ se souborem písní věnovaným různým částem těla a psychiky. Milli tak otevírá téma možnosti uzdravení z potíží, jež jsou často výsledkem životního stylu a stresu současného světa. Koncert bude vyjádřením cesty ke zdraví, důvěře a rovnováze. Klid se projeví v písních, jež navážou na prostředí a atmosféru kostela.

Období letního slunovratu, Svatojánské noci, u předků vyvolával pocit hluboké úcty, jež je hlavním motivem nových písní Milli Janatkové. Písně budou doplněny improvizací na témata diváků, které se Milli věnuje od roku 2010. Díky živému nahrávání hlasů a rytmů tak přímo na místě vzniká jedinečná atmosféra, která vás uvolní a pobaví.

Kostel Božího Těla

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Slavonice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Milli Janatková

U ProkopůŘásná (25 km)

Resort Svatá KateřinaKaliště (30.9 km)

Resort JohankaKamenice nad Lipou (40.4 km)