Highlander festival

Highlander festival

Adresa:

Varvažov

Termín: 24.6.2016 27.6.2016
Vstupné:

250 Kč jeden den, 400 Kč víkend

24červen pátek 18:00

Žánr: festival hudba sport


Domluvte si hlídání na poslední červnový víkend, nastavte budík, odložte bongy, ať vám někdo pohlídá psa, zavolejte do práce, že nemůžete přijít, vybavte si klídek od manžela, manželky nebo dětí, zkrátka si udělejte volno, protože festivalová sezóna se kvapem blíží a my jsme se rozhodli přivítat ji v originálním a na české poměry novátorském stylu!

Jak již bylo řečeno, na konci června započneme novodobé rituální hry v podobě druhého pokračování svobodného festivalu Higlander, který proběhne v malebném prostředí vlnitých kopců a bujných lesů v pohádkovém letním kempu Varvažov.

Na rozdíl od loňského roku máme nový, krásnější a mnohem větší prostor, více stages a hlavně o celý jeden den navíc! Od pátka až do pondělí vystoupí na šesti různých hudebních pódiích přes 150 dj´s, kapel, zpěváků a dalších performancí nejen z Českých luhů a hájů, ale hned z 13-ti dalších zemí a států.

Highlander je internacionální a je otevřen všem bez ohledu na národnost, rasu, nebo barvu kůže. Na své si zde přijdou v podstatě všichni. Jak milovníci hudby a kulturních vystoupení, tak i sportovci, adrenalinoví nadšenci a dokonce i obhájci a vyznavači léčebného konopí. Navíc rozpětí hudebních žánrů je obrovské, počínaje klasickými live projekty, reggae a hiphop zpěváky, přes drum&bass, tekno, neurofunk, raggajungle dj´s až po psytrance, elektroswing, world music, balkan nebo třeba acid punk.

Pro pohodáře a rudeboys je připravena dubová stage, psygalery chillout s art stage a hlavně kapely ve stylu reggae, ska, punk nebo třeba blues a funk. I přes den je postaráno o pestrý doprovodný program v podobě mnoha besed, workshopů, divadel a různých dalších zajímavých vystoupení. Můžete se těšit také na veganské a vegetariánské pokrmy a pochutiny, zúčastnit se různých soutěží, nebo zkusit kurz malby a tetování.

Nebude chybět vymazlená slackline zone, žonglérské exhibice, ritual a suffering stage a máme pro vás připravené dokonce i turnaje v nohejbale a fotbálku. Lahůdkou pro všechny ulítlé a akční lidi bude pak rozhodně Karaoke Porno Stage a její vychytávky. No, a aby toho nebylo málo, podařilo se nám domluvit opravdovou třešničku na dortu. V sobotu v podvečer proběhne na hlavním podiu mezinárodní beatbox a freeestyle battle a exhibice organizovaná těmi nejpovolanějšími Evropskými bardy a následovaná soutěží Dancehall Queen.

A takto bychom mohli pokračovat ještě dlouho, program je skoro nekonečný, proto pečlivě a pozorně sledujte web a FB ať jste v obraze a nic důležitého vám neunikne. Musíme se samozřejmě zmínit i o tom, že Highlander a jeho návštěvníci jsou také empatičtí a štědří a nemalá část ze vstupného jde na pomoc onkologáčkům v Domažlicích a na Sankofa School Project do Afriky.

Přesné částky a konkrétní pomoc zveřejníme pár dní po festivale. A co je nejkrásnější, budete na tom mít podíl hlavně vy Highlandeři. Samozřejmě jsme mysleli i na vaše pohodlí a komfort, takže si na místě budete moci pohodlně zaparkovat, složit stan nebo pronajmout chatku, za velmi příznivých podmínek, či využít kvalitního sociálního zařízení v podobě kamenných toalet a sprch úplně zdarma. Highlander se nezadržitelně blíží a sním i něco jiného a neuchopitelného, tak neváhejte a doražte to okoštovat, slibujeme, že nebudete litovat.

Vezměte prostě poslední červnový víkend všechny své věrné, kamarády, rodiče, sourozence, partnery a přijďte si to užít a prožít s námi. Svobodně a Společně.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Varvažov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Highlander festival

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (10.1 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (19.3 km)

Villa LiduškaBechyně (28.6 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Orlík Zámek Orlík Orlík nad Vltavou (8.5 km)