The Tap Tap

The Tap Tap

Adresa:

Borovany, Žižkovo nám. 1

Termín: 25.6.2016
Vstupné:

200 Kč předprodej (www.cbsystem.cz; Infocentrum Borovany(klášter)) 220 Kč na místě

25červen sobota 18:00

Žánr: koncertypoprockfolk

Umělci: The Tap Tap


Kapela The Tap Tap rozjede v borovanské zámecké zahradě párty na kolečkách u příležitosti dne otevřených dveří dílny Nazaret a jarmarku neziskových organizací, který bude probíhat během celého dne v areálu klášterní zahrady.

Kapela The Tap Tap rozjede v borovanské zámecké zahradě párty na kolečkách u příležitosti dne otevřených dveří dílny Nazaret a jarmarku neziskových organizací, který bude probíhat během celého dne v areálu klášterní zahrady.

V podvečer se přijďte přesvědčit sami, že tito handicapovaní umělci jsou postižení muzikou! Energie sálající z koncertů kapely The Tap Tap je přímo nakažlivá, a naplňuje tvrzení "když se chce, tak to jde". A jak říká moderátor kapely Láďa Angelovič: "Daří se nám to tak, až se nám to vymklo z ruky."
Originální kapela studentů se zdravotním postižením, vznikla v roce 1998 v pražském Jedličkově ústavu. Jejím záměrem je umožnit co nejširšímu okruhu osob se zdravotním postižením rozvíjet svůj talent.

The Tap Tap nabízí široký repertoár, v němž najdete jak převzaté písně, tak vlastní tvorbu. Největším hitem je bezesporu Řiditel autobusu. Tuto píseň složil písničkář Xindl X jemuž se vtipně podařilo vystihnout absurdní podmínky v městské hromadné dopravě a pohrdavé chování některých řidičů vůči vozíčkářům a postiženým lidem.

Momentálně se repertoár The Tap Tap skládá z jejich vlastních skladeb a originálně přepracovaných písní známých umělců (Helena Vondráčková, David Koller, Dan Bárta, Ondřej Hejma, Vladimír Mišík atd.), kteří s nimi také spolupracují.

THE TAP TAP – kapela tělesně postižených studentů a absolventů škol pražského Jedličkova ústavu. Kapelu v roce 1998 založil a dodnes vede Šimon Ornest. The Tap Tap pravidelně vystupuje na velkých i menších českých festivalech...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Borovany

Podobné akce

Ubytování v okolí akce The Tap Tap

Relax Park TřeboňTřeboň (14 km)

Vratislavský DůmTřeboň (15 km)

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (15.4 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Třeboň Zámek Třeboň Třeboň (14.9 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (17 km)