Písecký Majáles - Make Majáles not war

Písecký Majáles - Make Majáles not war

Adresa:

Písek

Termín: 26.5.2016 29.5.2016
Vstupné:

predprodej 155, na místě 199

26kvě - 29kvě celý den

Žánr: festivalyMajálesslavnostistudenti

Umělci: Pipes and PintsPrague Conspiracy


Po osmi letech Majáles v Písku, který začíná již 26.května a to warm upem v hudebním klubu Divadélka. Vystoupí několik, nejen místních, kapel tvrdšího raženíí. Vstup je zdarma.

27.května je hlavní den Píseckého Majálesu. Okolo jedenácté hodiny budou vycházet Majálesové průvody od jednotlivých středních škol, které nakonec v jednom proudu dorazí na Fugnerovo náměstí u Kamenného mostu. Na tomoto místě bude připraveno množství programu od sportovních exhibic a workshopů, přes občerstvení a fashion trh, hudební a jiná vystoupení, až po možnost jezdit na řece na kánoích a jiných plavidlech. Prostě skoro letní pohoda u řeky.

Největší show však začne po šesté, kdy se otevřou brány kulturního domu a začne nefalšovaná, majálesová párty. Super kapely, našláplí dýdžejové, volba krále a královny Majálesu a do toho exhibice workoutistů, silových gymnastů a parkouristů. Takže dámy bacha, namakaný týpci do půl těla!

Sobota bude nejdřív poklidná, protože Tě pozveme na různé přednášky a diskuze. Bude to o ekonomii, ochraně životního prostředí, Bitcoinech, stravování, našem městě atd. 
Po osmé ale nesmíš chybět u Elektrárny Královského města Písku (to je ta u jezu Pod skalou). Nejen, že si budeš moci pustit svůj vodní lampin štěstí na řece Otavě, ale zažiješ i velmi speciální fire show, která bude probíhat přímo uprostřed vedle stojícího jezu. Lampiony prodáváme my a naši majálesoví ambasadoři ve školách.

A máme tady neděli, poslední den Píseckého Majálesu. O čem bude? Bude o mladých lidech a o seniorech. O tom, že si spolu můžou v klidu sednout a jen tak povídat, že si spolu můžou vyjít na procházku, nebo že může ten mladý, co má ještě dobré oči, číst tomu starému bez toho, aby se před tím znali. Prostě chceme udělat seniorův v písecké Domovince hezčí neděli.

Jo a nezapomeň MAKE MAJÁLES NOT WAR

Vystoupí:
Pipes and Pints
Kalwich
Prague conspiracy
Light and Love
DJ Nobodylisten
DJ Max W
DJ Dubstract + AnnaW
DJ Ivo

Pipes and Pints vznikli v roce 2006 jako sen Vojty Kaliny o kapele, která míchá punk-rock se špinavým folkem, jaký hrají třeba The Pogues. Brzy se setkal s Tomášem Novotným, klukem se stejným snem okořeněným ještě o vášeň pro...
Prague Conspiracy je pětičlenná hudební skupina hrající mix rocku, northern soulu, disca, punku, ska a dalších kultivovaných stylů. Mezi přednosti této kapely patří zadnice, kladný vztah k alkoholu a tvrdým drogám, kvalitní...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Písek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Písecký Majáles -...

Villa LiduškaBechyně (22.8 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (24.7 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (25 km)