Šumava na nohou

Šumava na nohou

Adresa:

Vimperk, 1. máje 477

Termín: 9.7.2016
Vstupné:

290

9červenec sobota 19:00

Žánr: koncertypro děti

Umělci: Ewa Farna


Koncert Šumava na nohou: 9. 7. 2016, od 19.00, KD Cihelna Vimperk
pro Martinku, Rozálku, Daníka, Kubíka a Vládíka
Hlavní host Ewa Farna

Pořadí vystupujících:
19.00: When It Rains
21.00: Ewa Farna
22.15: Lucky Brew
(Neberme to na minutu přesně. Program se může o pár desítek minut posunout podle zvukovek a taky podle toho, jak se kapely rozjedou. :) )

Cena vstupenek:
V předprodeji – 290 Kč
Na místě – 350 Kč

Koncert pořádáme pro 5 dětí se 3. a 4. stupněm zdravotního postižení. Když si koupíte vstupenku, přispíváte 290 Kč do veřejné sbírky pro ně. Kdo jsou tyto děti a co jim společně pořídíme?
Rozálka potřebuje velkou tříkolku (určenou pro děti, co nemohou jezdit na kole) a terapii s koňmi, Martince moc pomůže invalidní vozík. Daník půjde do školky, ale tam ho vezmou pouze s novou terapeutickou sedačkou, protože jinak se sám neposadí. Kubíkovi pomáhá pohybová terapie, zatímco Vládík má před operací a teprve podle jejího výsledku se ukáže, že potřebuje chodítko (držme palce), nebo kočárek pro velké děti.

Už jste někdy pomohli tím, že jste vyprodali koncert? Jestli ne, tak nyní můžete. Každá vstupenka, kterou koupíte, je příspěvkem do sbírky na tyto věci pro Martinku, Rozálku, Daníka, Kubíka a Vládíka.

Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Vimperk

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Šumava na nohou

Šumava InnKvilda (15.4 km)

Rezidence VogelsangKašperské Hory (17.9 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (25.1 km)