RunTour 2016

RunTour 2016

Adresa:

České Budějovice, Náměstí Přemysla Otakara II.

Termín: 16.4.2016

16duben sobota 10:00

Žánr: sportběh


Program Plus pro Vás od Nestlé se stal i letos výživovým partnerem běžeckého seriálu Česká pojišťovna RunTour 2016. Ten začne v sobotu 16. dubna
na náměstí Přemysla Otakara II v Českých Budějovicích, kde si na několika trasách mohou zaběhat dospělí i děti.

Návštěvníky akce čeká u stánku programu Plus pro Vás od Nestlé ochotný tým, který bude poskytovat užitečné informace o vyváženém životním stylu. Navíc si zde díky speciálnímu přístroji každý může nechat změřit svůj index tělesné hmotnosti (body mass index – BMI), doplněný informacemi o vhodné životosprávě, a pro běžce je připraveno i něco navíc. Nejmenší účastníci si pak mohou užít výtvarné aktivity.

„Máme radost ze vzrůstajícího zájmu lidí o sport i o zdravý jídelníček. Vyvážený životní styl prosazuje Nestlé dlouhodobě, proto nás těší další spolupráce s RunTour. Navíc nás letos spojuje i téma podpory lidí se zrakovým postižením. Na RunTour si mohou zaběhnout závod s vodičem a nově jsou pro ně přístupné i stránky Plusprovas.cz,“ komentuje partnerství Zuzana Travencová, manažerka projektu Plus pro Vás od Nestlé.

Program Plus pro Vás nabízí čtenářům prostřednictvím stránek Plusprovas.cz užitečné tipy z oblasti sportu, relaxace a trendů ve výživě. Čtenáři zde najdou také cenné rady odborníků, například psycholožky Denisy Maderové nebo nutričního specialisty Pavla Suchánka.

Stejně jako projekt Plus pro Vás, i závod RunTour je přizpůsoben především rodinám. Běh na 10 nebo 5 km si užijí dospělí, zatímco děti mohou vyzkoušet tratě v délce 500 a 1000 m.

Přijďte se podívat na RunTour i vy, budeme se na vás těšit u stánku Plus pro Vás od Nestlé! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce RunTour 2016

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (661 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8.8 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (20.2 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.3 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.9 km)