Gangster Trippin w/ QO (Eatbrain, Citrus Disturbed) - Neurofunk edition

Gangster Trippin w/ QO (Eatbrain, Citrus Disturbed) - Neurofunk edition

Adresa:

České Budějovice, Jirsíkova 2

Termín: 15.4.2016

15duben pátek 21:00

Žánr: koncerty house DNBdrum and bass


QO #eatbrain #citrus #disturbed #hoofbeats Petr Vicher aka Qo je drum and bassový dj a producent České drum and bassové scény. Porpvé se setkal se zvuky drum and bassu někdy v letech 2001/2002, což podle něj byla zlatá éra dnb.

Byla to doba techstepového dua Konflict, ketré se stalo (a pořád je) jednou z jeho největších inspirací. Roky pracoval na svém zvuku, budoval si jméno releasy na labelech jako Close 2 Death, Trust In Music a Disturbed, až konečně v roce 2011 mohl vydat svojí první sólovou 12" desku na jedním z nejzásadnějších drum and bassových labelů - na nizozemském Citrus Recordings.

Od této doby je jeho zvuk definovatelný jako mix techstepu a neurofunku - úderný, techy drum and bass s opravdu hutnou basou. Další úspěch znamenal singl s tracky "Distress Signal" (s vokály od anglického Hostile MC) a "Total Control" na značce Disturbed. Poté přišlo „armored Core“ na britském labelu Close 2 Death, které si získalo djskou podporu velkých jmen ve hře jako např. Optical, Ed Rush, BSE, Chris Renegade, Smooth, Optiv, Phace, Chris.Su a dalších.

Momentálně pracuje na několika nových věcech včetně EP na Eatbrain a dalších.. A to jak sám, tak i v kolaboracích – jak s českými, tak zahraničními producenty. Určitě se je na co těšit! SYMPLEX #citrus #disturbed #hoofbeats Erik Marušinec aka Symplex se dostal k drumandbassu při poslechu Aphroditových pecek. Již před tím měl zkušenosti se skládaním house music tracků a rozhodl se, že to zkusí i s lámanými beaty.

Zalíbení ovšem našel u tvrdších producentů jako jsou Ed Rush & Optical, Noisia, State of Mind, u kterých také čerpal inspiraci. Jeho tracky jsou plné psychadelických melodií a řezavých basslines doprovázené ostrým beatem. Do dnešního dne se mu podařilo vydat své výtvory na uznávaných labelech jako jsou Citrus,Disturbed, Mindtech ,Nocid Business , Future Funk Music, Abducted či Low Frequency.

S tracky Hunter A Dessert obsadil 33 a 27 misto Top 100 Drumanbass tracku na Beatportu. Zahrál si po boku takových jmen jako jsou Audio, Fourward, Phace & Misanthrop, Inside Info, Cause4Concern Neonlight, Future Signal, The Sect nebo Wreckage Machinery. Jeho sety jsou plné svižných tracků,které prokládá vlastní tvorbou. Momentalne pracuje na spouste novych tracku , se kterymi by rad zautocil na labely Eatbrain a Badtaste. Support: Dj HellSmith Tao Maffa Bassheadz Fury Weed

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Gangster Trippin w/ QO...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 011 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.1 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (20.2 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.6 km)