Open Air musicfest Přeštěnice 2016

Open Air musicfest Přeštěnice 2016

Adresa:

Přeštěnice, 6

Termín: 24.6.2016 25.6.2016
Vstupné:

450

24čer - 25čer celý den

Žánr: popfestivalsoutěžfilm

Umělci: KryštofMajk SpiritMonkey BusinessNo NameVisací zámekWohnoutUDG


OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE 2016

16. ročník kultovních Přeštěnic se nezadržitelně blíží. Festival uprostřed lesů, luk a strání odstartuje 23. června večírkem pro všechny nedočkavé a bude pokračovat 24. a 25. června.

Na festivalu vystoupí řada předních českých a slovenských skupin.

Hlavním headlinerem pátečního večera bude skupina Kryštof, v sobotu se na scéně objeví slovenský rapper Majk Spirit, který patří k současnosti k nejpopulárnějším hudebním osobnostem. Kromě zmiňovaných návštěvníci uvidí v přeštěnické premiéře Monkey Business, No Name, Supergroup, Visací zámek, Wohnout nebo také UDG.

Prostor dostanou také zajímavé hudební objevy včetně vítězů soutěží Šance Muzikus a Expedice Přeštěnice.

Kromě hudebního programu návštěvníci mohou shlédnout divadelní a filmová představení nebo atraktivní exhibici bikerů Open Air Dirt Jam.

Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Bisi Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 v Havířově.
Majk Spirit je členem Petržalské hip-hopové skupiny H16 od roku 2003. Mimo působení v této kapele se věnuje i své sólové dráze během které vydal již několik desek.
Monkey Business je přední česká hudební a koncertní skupina hrající pop a funk. Vedle J.A.R. a Sexy Dancers je dalším projektem multiinstrumentalisty a producenta Romana Holého.
Visací zámek (familiérně Visáči) je punk rocková skupina, působící na české hudební scéně již od roku 1982. Je považována za nejstarší českou punkovou legendu, kapela hraje stále v původní, čtvrt století staré sestavě....
Wohnout je česká hudební skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových, baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk Steiner.
Historie kapely sahá až do roku 1996, kdy se spolužáci z ústeckého gymplu Jugi (Tomáš Staněk) a dvojčata Petr a Pavel Vrzákovi začínají potkávat na zkouškách ve sklepě u Vrzáků doma. Další roky jsou ve znamení personálních...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Přeštěnice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Open Air musicfest...

Romantik Hotel EleonoraTábor (18.8 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (18.9 km)

Zoo TáborTábor (19.4 km)