Mighty Sounds 2015

Mighty Sounds 2015

Adresa:

Tábor

Termín: 3.7.2015 5.7.2015
Vstupné:

viz níže

3čvc - 5čvc celý den

Žánr: Worldrockreggaefestivalindiehardcorepunk


Mighty Sounds je unikátní třídenní hudební festival, který se koná každoročně v červenci v Táboře. Festival se soustředí především na punk a punkrock, rock'n'roll, hardcore, reggae, ska, rockabilly, indie rock a hudební styly a scény, které se od nich odvíjejí anebo s nimi úzce souvisejí.

Specialitou festivalu je fakt, že každoročně představuje hlavně zahraniční jména, která tvoří přes 80% line-upu a jsou doplněna tím nejlepším z především žánrové scény v ČR – zkrátka nic, co by připomínalo tzv. českou festivalovou klasiku.

Festival odstartoval svou existenci v roce 2005 a za deset let existence se na jeho pódiích vystřídalo bezpočet hudebních uskupení: za všechny například Ska-P, Suicidal Tendencies, Pennywise, The Subways, Anti-Flag, Madball, Comeback Kid, Backyard Babies, H20, The Casualties, Frank Turner, Biohazard, Gallows, Macka B, Ky-Mani Marley, Alborosie, Inner Circle, Derrick Morgan či The Aggrolites. V roce 2014 představil festival opět žánrově pestrou nadílku v podobě jmen jako Dropkick Murphys, The Slackers, Nekromatix, GBH, Winston Francis, Talco nebo Everlast. Kromě žánrové různorodosti je předností festivalu také to, že každý rok si po boku větších kapel zahraje celá řada menších, talentovaných, nebo u nás ne tolik známých, vždy ale vysoce kvalitních skupin.

Festival Mighty Sounds vám ručí za to, že na takhle poskládaný line-up v České republice nenarazíte. Každoročně v programu najdete přes 150 interpretů, kteří zahrají na čtyřech živých a čtyřech DJských stagích. Tradičně má na festivalu místo divadlo v divadelním stanu a rok od roku se velmi zajímavě vyvíjí nabídka dalšího doprovodného programu, jako je například turnaj ve fotbale, nohejbal, U-rampa, graffiti a další. Festival se také chová ohleduplně k životnímu prostředí a používáním recyklovatelného nádobí z palmových listů a vratných plastových kelímků umenšuje svoji ekologickou stopu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mighty Sounds 2015

Romantik Hotel EleonoraTábor (1 867 metrů)

Zoo TáborTábor (3.4 km)

Villa LiduškaBechyně (19.7 km)