Mighty Sounds Festival 2014

Mighty Sounds Festival 2014

Adresa:

Tábor

Termín: 11.7.2014 13.7.2014
Vstupné:

vstupné se bude postupně zvyšovat

11čvc - 13čvc celý den

Žánr: Worldfestivalhardcorerockskapunkreggae


Festival Mighty Sounds je tradičně celoevropsky oceňovanou přehlídkou toho nejlepšího z punkrocku, rock’n’rollu, punku, ska, reggae, rockabilly, hardcoru a dalších žánrů. V posledních letech se akce stala oblíbenou i u širšího publika díky unikátnímu line-upu, doprovodnému programu, skvělé atmosféře a špičkovému servisu pro návštěvníky i účinkující. Popularita Mighty Sounds každoročně narůstá i u zahraničních fanoušků.

Desáté výročí je zkrátka pro festival Mighty Sounds ve znamení hudební nadílky. Na Mighty Sounds letos zahrají bostonští velikáni Dropkick Murphys, jejichž celtic punk bude bezpochyby znít ve většině irských hospod po celém světě.

Organizátoři ale na festival stále potvrzují slušnou řádku dalších kvalitních jmen, nejnověji hvězdy hardcoru Madball, psychobilly kapelu Necromantix, punk hardcorové Anti-Nowhere League, The Slackers, Perkele, Irie Révoltés, The Real McKenzies a mnoha dalším.

Velké oblibě se na festivalu tradičně těší i český výběr toho nejlepšího z žánrové muziky. Na desátém ročníku nemohou chybět Sto zvířat, Fast Food Orchestra nebo Prague Conspiracy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mighty Sounds Festival...

Romantik Hotel EleonoraTábor (1 867 metrů)

Zoo TáborTábor (3.4 km)

Villa LiduškaBechyně (19.7 km)