..and Ocean, Attic, Seth Support: Bloodphemy

..and Ocean, Attic, Seth Support: Bloodphemy

Adresa:

Suchdol nad Lužnicí, Sídliště 9. května 699

Termín: 8.9.2023
Vstupné:

699

8září pátek 18:00

Žánr: koncertymetal symphonic Suchdol nad Lužnicí


..and Ocean (Fin) Symphonic Black Metal ...A Oceans, svého času známý jako Havoc Unit , je metalová kapela z Finska. Vznikla v roce 1989 jako death metalová skupina s názvem Festerday , ale brzy změnila svůj styl na symfonický black metal . První album vydala pod názvem ...and Oceans v roce 1998 a v následujících letech se vydala méně tradičním, více průmyslově orientovaným směrem.

ATTIC (D) Kapela je výrazně ovlivněna Mercyful Fate a King Diamond a hraje styl, který je obzvláště podobný těm prvním zmíněným ATTIC je německá heavy/speed metalová skupina z Gelsenkirchenu/Lünenu v Severním Porýní-Vestfálsku, která vznikla v roce 2010. Skupina vydala během roku 2012 několik menších nahrávek, než později téhož roku vydala své plnohodnotné studiové album „The Invocation“.

Seth (F) Historie black metalové formace SETH a Season of Mist sahá až do počátků francouzské metalové scény. Debut kapely 'Les Blessures de L'Ame' (1998) byl jedním z prvních vydání na labelu. Toto album je nyní považováno za základní kámen francouzského black metalu a je průkopníkem použití jejich rodného jazyka na black metalové nahrávce. SETH znovu zažehl plamen těch raných dnů s 'La Morsure du Christ', které lze považovat za pokračování vysoce ceněného debutu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Suchdol nad Lužnicí

Podobné akce