Jelen | Strakonice 2023

Jelen | Strakonice 2023

Termín: 12.5.2023

12květen pátek 20:00

Žánr: koncertypop folk Strakonice

Umělci: Jelen


Vyprodané sály, velké rádiové hity, několik Cen Anděl a stabilní zájem posluchačů. Kapela Jelen se v posledních letech vypracovala mezi nejžádanější jména české hudební scény!

Rok 2013 se dá brát jako zrození skupiny Jelen. Přesně před 10 lety zpěvačka Kateřina Marie Tichá přizvala kapelu Jelen k hostování v písni Tančíme spolu. Následoval první singl, videoklip, album. Kapela byla definitivně na světě a měla se čile k životu! Pokračování už bylo ráz na ráz.

Hostování na turné Divokýho Billa. Radiové hity Magdaléna, Jelen, Co bylo dál, Klidná jako voda, Jediný co chci, Ještě jednu noc. Dvě Ceny Anděl. Veliká koncertní aktivita. Vyprodaná turné. Velký sál Lucerny, 2x vyprodané Forum Karlín a O2 universum, velké hudební festivaly (např. Majálesy, Hrady.cz). Vydaná alba Světlo ve tmě (2014), Vlčí srdce (2016), Jelen - živě v Lucerně (2017), Půlnoční vlak M.Tučného (2019), Věci a sny (2021).

To jsou jen některé základní styčné body existence kapely, která čerpá z kořenů populární hudby a nečekaně vstoupila mezi ty nejoblíbenější interprety na české scéně.

Celý rok 2023 bude ve znamení oslav Jelena desateráka. Jejich završením bude vydání nového alba se zajímavými hosty a velká narozeninová show v prosinci 2023 v pražské O2 areně.

VSTUPNÉ: 520 Kč předprodej | 570 Kč v den konání akce

Dům kultury, začátek 20:00

I skupina Jelen prožila hvězdný rok. V lednu minulého roku nejprve představila videoklip k prvnímu singlu „Nebe nad Prahou“. Daleko významnější se však pro skupinu stal singl druhý s názvem „Magdaléna“. Právě tato píseň...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Strakonice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jelen | Strakonice 2023

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (18.5 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (21.1 km)

Statek SedlečkoBudětice (27.3 km)