Jarní detoxikační masáže pro pevné tělo a krásnou pleť

Adresa:

České Budějovice, Krajinská 230/31

Termín: 16.3.2023 31.5.2023
Vstupné:

790

16bře - 31kvě celý den

Žánr: ostatní akcezdraví masáže jóga České Budějovice


Toužíte svému tělu dopřát detoxikaci? Chtěli byste načerpat novou energii a současně mít vypnutou krásnou pleť bez vrásek a pokožku bez celulitidy? Zažijte jarní detoxikaci v Táboře a Českých Budějovicích zaměřenou nejen na ozdravení lymfatického systému. Vybírat můžete z pravidelných masáží jako je maderoterapie těla zaměřená na hloubkovou detoxikaci lymfy projevující se mimo jiné redukcí celulitidy, zpevněním kontur těla a nastartováním produkce elastinu a kolagenu v pokožce.

Další velmi oblíbenou jarní procedurou je maderoterapie obličeje, při které dochází k redukci mimických i hlubokých vrásek, pleť viditelně omlazuje a zpevňuje. Tato procedura je vhodná i pro povadlou pokožku a projevy stárnutí způsobené věkem nebo stresem. Všechny masáže je možné kombinovat s dalšími jako je masáž zad a šíje přinášející dokonalé uvolnění a relaxaci. Chtěli byste jarní omlazení podpořit ještě více?

Zkombinujte pravidelné masáže se zdraví přinášejícím cvičením jógy. Vyberte si svůj termín individuálních lekcí jógy v Táboře nebo Českých Budějovicích a vstupte do jarních měsíců plní nové energie, síly a vitality. Ceny jednotlivých procedur najdete v našem Ceníku zde: https://michalgajdosik.cz/cenik Cena celkové maderoterapie těla: 790,- Kč

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce