FEŠÁCI 2022 - 55 LET NA CESTĚ

FEŠÁCI 2022 - 55 LET NA CESTĚ

Adresa:

České Budějovice, Senovážné náměstí 2

Termín: 19.12.2022
Vstupné:

320, 280, 250

19prosinec pondělí 19:00

Žánr: koncertycountry


Legenda české country, skupina FEŠÁCI, tento rok slaví 55. výročí od svého založení a své dlouholeté úspěšné hudební dráhy.

Fešáci natočili během této doby mnoho hudebních nosičů s písněmi, které se po několik generací zaryly do povědomí tisíců posluchačů.

Od roku 1967, je kapela stále na turné. Hraje a zpívá své nejznámější a nejslavnější písně a v posledních letech vzpomíná během koncertů i na své bývalé členy a zpěvácké kolegy jakými byli Michal Tučný, Jindřich Šťáhlavský nebo Pavel Brümer.

Vzhledem k velkému zájmu pořadatelů, promotérů, posluchačů, diváků a hlavně skalních fanoušků skupiny, se kapela rozhodla toto turné a tento vzpomínkový program spojit s tradičním vánočním představením ve všech koutech i místech naší republiky, ale i na Slovensku, které pravidelně navštěvuje po celou dobu své existence.

Kapela v první části představení zahraje své nejznámější písně, kam pozvala i svého muzikantského kolegu Ivana Haladu, který zpívá věrně písně Jindřicha Šťáhlavského a v druhé části zahraje známé vánoční písně v country úpravách a v závěru zahraje a zazpívá i vánoční koledy u vánočního stromku.

Fešáci se rozloučí během představení se svým dlouholetým kolegou, zpěvákem a basistou Robertem Mouchou, který z kapely odchází do zaslouženého muzikantského důchodu.

Představení moderuje hlavní dramaturg pražského Country Radia Pavel „Bezi“ Bezouška.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce FEŠÁCI 2022 - 55 LET...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 044 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.2 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.9 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.2 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.5 km)