Afrika - velký příběh Tomáše Vejmoly / Tomík na cestách

Afrika - velký příběh Tomáše Vejmoly / Tomík na cestách

Adresa:

Strakonice, Zámek 1

Termín: 3.10.2022

3říjen pondělí 19:00

Žánr: festivalybeseda Strakonice


Tomáš Vejmola alias Tomík na cestách se vydal na další bláznivou cestu. Tentokrát vyrazil s TUKTUKEM PO AFRICE! Tomáš je mladý cestovatel, který se rozhodl probádat svět pořádně dobrodružně. Jeho zatím poslední cesta vedla do Afriky, kde si pořídil tuktuk a s kameramanem vše natočili. Film by měl být hotov v létě 2023. Se svými besedami objíždí Českou a Slovenskou republiku a baví svým poutavým vyprávěním mladé i dospělé.

Tuktuk je Tomíkova oblíbená tříkolka, se kterou rád brázdí svět. Na cestě dlouhé 9000 km za 111 dní projel barevnou Jihoafrickou republikou, Botswanou plnou zvířat, Zambii s Viktoriini vodopády, přes nejtěžší Zambii, veselou Malawi, obrovskou a domorodými kmeny posetou Tanzánii až nakonec dorazil do Ugandy.

Přijďte si poslechnout bláznivý příběh, plný neuvěřitelných zážitků, které Tomíka a jeho parťáka Davida na cestě potkali. Mnoho barvitých historek doprovázené krásnými, nejen dronovými záběry, Vám Tomík s humorem a jistou nadsázkou mile rád poví opět v Rytířském sále ve Strakonicích.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Strakonice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Afrika - velký...

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (19 km)

Ubytování Šumavský domekRabí (21.4 km)

Sport hotel Pekárna SušiceSušice (27.7 km)