Galerie Butovice odstartuje pestré Vánoce ve čtvrtek 11. listopadu rozsvícením vánočního stromu, koncertem Dědy Mládka Illegal Bandu  a bavičem Michalem Nesvadbou

Galerie Butovice odstartuje pestré Vánoce ve čtvrtek 11. listopadu rozsvícením vánočního stromu, koncertem Dědy Mládka Illegal Bandu a bavičem Michalem Nesvadbou

Adresa:

Praha, Radlická 520/117, Praha 5-Jinonice

Termín: 11.11.2021

11listopad čtvrtek 16:00

Žánr: koncertyvánoce rozsvícení vánočního stromu folklor vánoční trhy jarmark řemesla dílničky Mikuláš rodina děti


Jedna z hlavních letošních akcí proběhne v Galerii Butovice již tento čtvrtek 11. 11. 2021 od 16:00 do 19:00. Obchodní centrum představí svým návštěvníkům vánoční světelnou výzdobu, ale vystoupí zde také atraktivní hosté jako skupina Děda Mládek Illegal Band, a nejen děti se mohou těšit na zhruba hodinový program baviče a moderátora televizního pořadu Kouzelná školka, Michala Nesvadby. Akci završí dětská diskotéka spojená se zábavným programem. Návštěvníci se mohou zapojit do akce Strom splněných přání a splnit dětem z Dětského domova Dolní Počernice jejich vánoční přání. Všechny aktivity i vstup na akci je zdarma.

 

„Rozsvěcením vánočního stromu u nás tradičně zahajujeme předvánoční období plné vánoční atmosféry, vůně svařáku i dalších věcí, které k těmto nejoblíbenějším svátkům v roce neodmyslitelně patří. Vánoce i celé předvánoční období u nás bude pestré. Soustředíme se nejen na naši vánoční výzdobu a spoustu tematických stánků, chceme prostřednictvím našich akcí také vytvořit místo, kde se lidé budou i před Vánocemi cítit dobře a zapomenou na každodenní shon,“ představuje detaily programu Linda Horáčková, marketingová manažerka obchodního centra. „Do konce roku proto návštěvníky v našem obchodním centru čekají také pravidelná sobotní divadélka, bazar a workshopy. Na adventní neděle máme připravený vánoční program pro malé i velké,“ dodává Horáčková.

 

Návštěvníci akce 11. 11. 2021 se budou moci zapojit do soutěže o 3 poukazy v hodnotě 3000 Kč na nákup v Galerii Butovice. Pro zapojení do soutěže postačí vyplnit leták, který obdrží od hostesky v nákupním centru a odevzdat ho na informačním stánku v Galerii Butovice. O výhercích se rozhodne právě na akci, která odstartuje pestrý vánoční program v Galerii Butovice. Kompletní informace o aktuálních probíhajících akcích jsou zveřejňovány na webových stránkách www.galerie-butovice.cz a sociálních sítích obchodního centra.

 

Program akce Rozsvícení vánočního stromku:

-        16:00 – zábavné vystoupení pro děti – Michal Nesvadba

-        17:30 – Dětská diskotéka

-        Rozsvícení vánočního stromečku

-        18:00 – koncert pro celou rodinu – Děda Mládek Illegal Band

-        Průběžný doprovodný program pro děti, Strom splněných přání, návštěvnická soutěž o poukazy do Galerie Butovice

 

Akce bude samozřejmě probíhat podle platných vládních nařízení s ohledem na covid-19.

 

Pestré Vánoce v Galerii Butovice:

17. 11. - 17. listopad – Zahájení výstavy ke Dni boje za svobodu a demokracii

28. 11. - 1. adventní neděle – Vánoční tradice – dílničky a program pro děti, vánoční trhy

5. 12. - 2. adventní neděle – Mikuláš v GB – Mikuláš s čertem, dílničky a program pro děti, vánoční trhy

12. 12. - 3. adventní neděle – Vánoční koncert, audiovizuální show, dílničky a program pro děti, vánoční trhy

19. 12. - 4. adventní neděle – Vánoční překvapení, dílničky a program pro děti, vánoční trhy 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Praha

Podobné akce