Epydemye - koncert v Sokolovně + křest CD

Epydemye - koncert v Sokolovně + křest CD

Termín: 6.11.2021
Vstupné:

220 Kč

6listopad sobota 19:00

Žánr: koncerty


Charismatické trio z jižních Čech a jedna z nejosobitějších kapel na současné folkové/písničkářské scéně pokřtí v týnské Sokolovně své nové album Prosklený nebe. Epydemyi je nejlepší vidět naživo. Je v ní totiž kus nakažlivé koncertní energie. V jeden okamžik vás přinutí sednout si a poslouchat texty, aby vás vzápětí zvedla ze židle. A jestli odejdete z koncertu nabití pozitivní energií, je to přesně ten důvod, proč to Lucie Vlasáková (zpěv, kontrabas), Mirek Vlasák (zpěv, kytara), Honza Přeslička (zpěv, kytara) a Tomáš Hobzek (bicí) dělají.

Album Prosklený nebe, částečně inspirované pobytem v neratovském kostele v Orlických horách, ve čtrnácti písních pojednává o uspořádání životních hodnot, nabízí pohled na dnešní společnost, vztahy a život. Vzniklo na jaře 2021 opět pod producentským dohledem Dalibora Cidlinského jr. a s hudebními hosty, kytaristou Josefem Štěpánkem a baskytaristou Janem Cidlinským.

Kapela na Sokolovně zahraje nejen většinu písní z nové desky, ale také průřez všemi čtyřmi předchozími. Jako hudebního hosta si Epydemye pozvala na týnský koncert kytaristu Josefa Štěpánka.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Týn nad Vltavou

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Epydemye - koncert v...

Villa LiduškaBechyně (8.6 km)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (19.7 km)

Zoo TáborTábor (24.4 km)