Písecký festival vína 2021

Písecký festival vína 2021

Adresa:

Písek, Palackého sady

Termín: 18.9.2021
Vstupné:

zdarma / degustační sklenice 100 Kč

18září sobota 13:00

Žánr: festivalyvíno festival vína folklor gastronomie Písek


V sobotu 18. září se v Písku uskuteční premiérový ročník festivalu vína!  

Fanouškům dobrého vína se v píseckých Palackého sadech představí na 18 pečlivě vybraných vinařství výhradně z Čech a Moravy. Kromě stálic Českých festivalů vína, jakými jsou např. mutěnické Modré vinařství bratří Čížků či mikulovské Vinařství Rauš se svým nepřehlédnutelným someliérem Lukášem Polišenským, budete moci poznat a ozkoušet bezpočet dalších značek. Celková nabídka bude velice pestrá, od klasických lehkých ročníkových vín, přes frizzante a růžová vína, po striktně odrůdové typy až po mohutnější či vyzrálejší vína z francouzských sudů či vína speciálních výrobních technologií jako třeba sur-lie či kvevri.

Součástí akce bude také food zóna s širokým výběrem dobrého jídla a doprovodný kulturní program. Odpoledne bude k poslechu a tanci hrát Cimbálová muzika Majerán. Večer vystoupí talentovaná kapela Realita. Večerní party pak obstará DJ Swing Thing. Programem bude provázet moderátor Luděk Holý a someliér Jiří Hudec.

Vstup na akci bude zdarma. Víno se bude rozlévat výhradně do festivalových sklenic, které budou k zakoupení přímo na místě za 100 Kč.

Akce je podporována městem Písek.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Jihočeský kraj Akce v obci Písek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Písecký festival vína...

Villa LiduškaBechyně (23.4 km)

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (23.8 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (24.4 km)