Benefiční koncert Městské charity České Budějovice

Benefiční koncert Městské charity České Budějovice

Adresa:

České Budějovice, Žižkova třída 12

Termín: 24.12.2020 25.12.2020

24prosinec čtvrtek 17:00

Žánr: koncertyvánoční koncert benefiční koncert klasika pohádkové melodie


Vánoční koncert MCHCB jako poděkování a zároveň jako pomoc potřebným. Podpořte Budějckou noclenku a pomozte člověku bez domova najít cestu do Domu sv. Pavla. Pomozte mu strávit Vánoce v teple.

Učinit tak můžete zasláním SMS na tel. číslo 87 777 ve tvaru DMS NOCLENKA 30 nebo DMS NOCLENKA 60 nebo DMS NOCLENKA 90, za kterou zaplatíte 30, 60 nebo 90 Kč.

Mezi blahobytem a ulicí může být tenká hranice. Ztratíte práci, rozpadne se vám rodina, přijdete o střechu nad hlavou. Skončíte na ulici a sáhnete po láhvi s alkoholem. Dostaví se psychické problémy. Ocitnete se v začarovaném kruhu, ze kterého se sami nedostanete. Pomozte spolu s Městskou charitou České Budějovice najít lidem, kteří se dostali do těžké životní situace, najít cestu do Domu sv. Pavla, kde mohou získat nocleh, pomoc a podporu. Podpořte částkou 30, 60 nebo 90 korun projekt Budějcká noclenka, který člověku bez domova usnadní návrat do běžného života. Celý benefiční koncert Městské charity České Budějovice vám nabídne Jihočeská televize 24. a 25.12.

Přejeme vám ničím nerušený poslech vánočních, pohádkových a klasických melodií v podání harfenistky Ivanky Pokorné a violoncellisty Pavla Barnáše. Přejeme vám krásné a požehnané Vánoce. Vánoční koncert byl podpořen z rozpočtu Statutárního města České Budějovice. Více na www.darcovskasms.cz. Službu DMS provozuje Fórum dárců. Technicky zajišťuje ATS Praha.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Benefiční koncert...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 230 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.3 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.8 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.2 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.3 km)