Večery S - Eliška Kotlínová & kapela, Bohemiano, Killa Fettu

Večery S - Eliška Kotlínová & kapela, Bohemiano, Killa Fettu

Adresa:

České Budějovice, Husova tř. 622/45

Termín: 21.2.2020
Vstupné:

160,- Kč v předprodeji, na místě 200,- Kč

21únor pátek 19:00

Žánr: koncerty


Eliška Kotlínová - je jí 17 let a má už za sebou vítězství Divácké Porty 2019 na celorepublikovém portovním kole v Řevnicích. „Zpívám a hraji na ukulele, kytaru a klavír. Hraji převážně autorskou tvorbu. Hlavním tématem mých vlastních písní je hledání se v tomhle divném světě a této době. Ať už v hudbě, nebo v normálním životě, chci být prostě svá. A to, že bych svojí tvorbou mohla oslovit alespoň malou skupinu lidí je neskutečná motivace, abych v tom, co se snažím dělat, pokračovala,“ charakterizuje sebe sama Eliška.

Bohemiano je autorské duo Zdeňka a Hanky Zajíčkových, které vzniklo na přelomu léta a podzimu roku 2018. To vydali čtyř písňový maxisingl a píseň Na svatýho Jána úspěšně bodovala deset týdnů ve Folkparádě Českého rozhlasu. Ze zamýšleného studiového projektu stál Zdeněk Zajíček 1. září 2018 jako Bohemiano už také i na pódiu. Zpravidla vystupuje sám s akustickou kytarou a kytarovými multiefekty. Navázal tak na své více než třicetileté veřejné vystupování sólově i s jinými kapelami, jako byly Spolektiv, Absurdní abatyše, Rádio, Road, Dante písničkář a další. V Bohemiano píše Hanka texty, Zdeněk hudbu. Inspirací jim často bývá lidová písnička.

Killa Fettu je volná hudební formace, která se za 10 let působení ustálila na třech stabilních členech. Jádrem kapely je Vít Filipovský, kytarista, zpěvák a autor všech písní. Doprovází jej Petr Hůla na druhou kytaru a Adam Strnad na foukací harmoniku. Volná formace proto, že kapela velmi často a ráda jamuje s přizvanými umělci a to i na některých oficiálních vystoupeních. V současnosti kapela chystá svoje první studiové EP s názvem Don't let my money fly. Killa Fettu hraje progresivní akustický rap folk-punk s výraznými španělskými vlivy. Písně jsou převážně v anglickém jazyce, ale místy se objeví i nějaká ta česká či španělská skladba.

Autorské fotografie vystavuje Zdeněk Zajíček

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Večery S - Eliška...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 133 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8 km)

Villa GapČeský Krumlov (20.6 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (33.2 km)