Táborský reprezentační ples

Táborský reprezentační ples

Adresa:

Tábor, 9. května 2471

Termín: 22.2.2020
Vstupné:

od 250 Kč

22únor sobota 19:00

Žánr: ostatní akceples tanec hudba společenské akce


Hotel Palcát Vám přináší jedinečnou příležitost, stát se součástí slavnostního večera, k příležitosti 600. výročí založení města Tábora. Prostory hotelu Palcát budou slavnostně nazdobeny a o výjimečnou atmosféru se postará plejáda známých umělců. Celým večerem Vás bude provázet moderátorka Mahulena Bočanová a 18-ti členný Orchestr Karla Vlacha se svými sólisty, které v průběhu večera doplní Monika Absolonová a Bohuš Matuš. Spolu s nimi se na pódiu objeví další hvězdy galavečera jako je Jiří Korn, trio La Gioia, které je spojením operní a populární hudby, Kamil Střihavka. Za doprovodu operní pěvkyně Karolíny Berkové vystoupí sólisté Baletu Národního divadla.

O dobrou zábavu v Clubu BarBar se postará DJ Martin Hrdinka, v restauraci Illusion Martin Maxa a v Music baru Havana táborská formace Covertrio+. Řízená degustace vín, kterou Vás provede sommeliér z vinařství, potěší každého milovníka vína. Na hlavním sále, k výjimečné atmosféře, přispěje i slavnostní výzdoba, včetně kulatých stolů, květinové výzdoby a osobního číšníka, který se o Vaši spokojenost bude starat během celého večera.

Věříme, že všechny hosty potěší pestrá hudební nabídka a také možnost vybrat si hudební žánr odpovídající Vaší náladě. Neopakovatelná atmosféra se bude linout z pěti sálů hotelu Palcát. Hotel Palcát se stane místem setkání…

PROGRAM

Večerem vás provede moderátorka MAHULENA BOČANOVÁ

Vystoupí:

JIŘÍ KORN
MONIKA ABSOLONOVÁ + ORCHESTR
BOHUŠ MATUŠ + ORCHESTR
KAMIL STŘIHAVKA
LA GIOIA
KAROLÍNA BERKOVÁ + SCÉNICKÝ TANEC
MARTIN MAXA
COVERTRIO+
DJ MARTIN HRDINKA
WHITE STRINGS

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Táborský...

Romantik Hotel EleonoraTábor (1 191 metrů)

Zoo TáborTábor (3 km)

Villa LiduškaBechyně (19.1 km)