Večery S - Mimoba-nd, Katka Hajná, Voces Gaudi

Večery S - Mimoba-nd, Katka Hajná, Voces Gaudi

Adresa:

České Budějovice, Husova tř. 622/45

Termín: 13.12.2019
Vstupné:

180,- Kč v předprodeji, na místě 220,- Kč

13prosinec pátek 19:00

Žánr: koncerty


Závěrečný koncert třetího ročníku hudební série Večery S koncerty v Divadle U Kapličky je tady. Připravili jsme pro Vás speciální koncert s podnázvem DÁMSKÝ VEČER. 

Skupina Mimoba-nd funguje od října 2018 a je postavena na barevném ženském vokálu zkušených muzikantek Míši Hrabětové (zpěv, housle), Moniky Vodičkové (zpěv) a Barbary Štrejnové (zpěv, klavír). V jejich repertoáru najdete písně autorské i převzaté. „Hudba je pro nás emoční, psychickou a duchovní nezbytností. Nabízí klid, radost, posvátnost a příležitost v sobě objevit to nejpodstatnější," popisuje Monika Vodičková.

Katka Hajná je začínající písničkářka, která zaujala pořadatele Večerů S na letošním jihočeském kole Porty. Písně tvoří zcela pod vlivem svých emocí a téměř nekontrolovatelně řinoucí se potřeby zapsat a zhudebnit to, co se právě jeví jako nejpodstatnější. A následně se potýká s invazivní nutkavostí text zpěvem opakovat do zblbnutí, dokavaď s jeho přednesem není spokojená, to v lepším případě. V horším - dokud nepadne vysílením. Kamkoliv.

O závěr se pak postará Voces Gaudi, ženský pěvecký sbor, který vznikl na jaře 2016 a vede ho Šárka Kodýmová. Dvacet krásných žen, které (jak název napovídá) zpívají s radostí. V repertoáru mají skladby starých mistrů až po současné autory, úpravy lidovek a občas zabrousí i do slavných muzikálů.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Večery S - Mimoba-nd,...

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 133 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (8 km)

Villa GapČeský Krumlov (20.6 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (33.2 km)