Absolvent Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity a Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze – Ateliér design výrobků (Jan Němeček, Michal Froněk) je úspěšným designérem se širokým spektrem realizací v produktovém a průmyslovém designu. Již během studií dosáhl řady významných ocenění (např. Mladý obal, Národní cena za studentský design). Krátce po studijním pobytu ve Finsku a Peru (2004) získal stipendium na Ingvar Kamprad Designcentrum (Lunds Universitet, Švédsko).

V roce 2005 se zapojil do projektu „Star Design“ programu NASA a ještě v tomtéž roce začal působit v design centru IKEA. V Itálii pracoval pro společnost AEG, Electrolux a Zanussi. Dále spolupracoval také s Lunar Design a Hewlett-Packard, v ČR pak se sklárnou Moser. V roce 2008 obdržel prestižní ocenění Droog Design Climate Competition a Czech Grand Design jako „Grand designér“ a „Designér roku“. V současnosti pracuje ve společnosti Liebherr.

Jan Čtvrtník se věnuje převážně designu nábytku a spotřebičů, ale také grafickému a světelnému designu nebo navrhování šperku. Na výstavě v Českých Budějovicích představuje výběr z tvorby skleněné plastiky z let 2007 až 2018. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jan Čtvrtník

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (338 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (7.9 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (20 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (16.2 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (32.4 km)