Železný adiktolog

Železný adiktolog

Adresa:

Chvalšiny, Červený Dvůr

Termín: 13.7.2019

13červenec sobota 08:30

Žánr: sport


Zveme sportovní nadšence na amatérský triatlon Železný adiktolog! Individuální triatlon nebo štafeta v podobě 400 m plavání, 20 km na kole a 5 km běh. Tak vypadá závod Železný adiktolog, který se uskuteční v zámecké zahradě Psychiatrické léčebny Červený Dvůr a přilehlém okolí.

V sobotu 13. 7. 2019 se na start může postavit každý, kdo má odvahu a chuť závodit. Závod přitom není jen o tom vyhrát, ale především odnést si příjemný zážitek z akce na podporu adiktologie. Na závod zveme také všechny, kteří chtějí přijet fandit a povzbuzovat závodníky přihlášené do triatlonu. Rádi přivítáme i návštěvníky, kteří se budou chtít dozvědět více o závislostech a adiktologických službách.

Železný adiktolog je zároveň příležitostí k setkání s předními odborníky v adiktologii. Triatlon je určen široké veřejnosti, ale také adiktologům a abstinujícím klientům adiktologických služeb. On-line přihlášku je možné najít na webových stránkách www.zelezny-adiktolog.cz, stejně jako všechny informace, ceny startovného, fotogalerie a zajímavosti k závodu. Sedmý ročník závodu opět nezisková organizace PREVENT 99 z.ú. spojila síly s dalšími adiktologickými organizacemi.

I letos závod spolupořádá s Psychiatrickou léčebnou Červený Dvůr, Magdalénou, o.p.s., ADVAITOU, z.ú a SANANIMEM z.ú. Zveme srdečně všechny, kteří chtějí svojí účastí podpořit obor adiktologie, který pomáhá lidem k životu bez závislosti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Jihočeský kraj Akce v obci Chvalšiny

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Železný adiktolog

Villa GapČeský Krumlov (6.7 km)

Villa GallistlČeský Krumlov (7 km)

Wellness Pension AmetystČeský Krumlov (7.3 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Státní hrad a zámek Český Krumlov Státní hrad a zámek Český Krumlov Český Krumlov (7.3 km)
Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (10.4 km)