Charitativní bazárek Skříně praskají

Charitativní bazárek Skříně praskají

Termín: 28.4.2019
Vstupné:

zdarma

28duben neděle 10:00

Žánr: ostatní akce


Srdečně Vás zveme na první charitativní bazárek Skříně PRASKAJÍ v Táboře. Svým nákupem podpoříte organizaci MAMINY S RAKOVINOU, která pomáhá maminkám s onkologickým onemocněním zajistit chod domácnosti s dětmi během i po nemoci a podporuje je na cestě ke zdraví v nelehké životní situaci.

Organizace MAMINY S RAKOVINOU,z.s. je mladá organizace se sídlem v Plzni, která jako první spojuje maminky s nádorovým onemocněním.

Organizace zvolila pro svou první akci pro veřejnost krásné historické město Tábor. Zakladatelka organizace Šárka Šteinochrová má totiž v Táboře své kořeny a zbývající rodinu. Organizace začala vznikat již během onkologické léčby mladé maminky, která si procházela léčbou ve stejnou dobu jako její maminka. Šárka měla v době léčby doma 1,5 letého syna, o kterého se nemohla dostatečně postarat sama a musela tak hledat jiné cesty k zajištění péče o dítě v době její nemoci, přičemž zjistila, že existující organizace na tuto situaci nepomýšleli a rozhodla se to změnit.

Organizace má tedy za úkol sdružovat onkologicky nemocné matky a poskytnout jim oporu, dostatek informací a vypomoci v zajištění běžného chodu domácnosti výpomocí nebo vybavením. Organizace jako jedna z mála spojuje ženy s různými druhy nádorových onemocnění a šíří osvětu o těch typech nádorových onemocněních o kterých se tolik nemluví.

Svým nákupem na charitativním bazárku podpoříte tuto mladou organizaci, která pomáhá nemocným maminkám v nelehké životní situaci.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Tábor Akce v obci Tábor

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Charitativní bazárek...

Romantik Hotel EleonoraTábor (1 161 metrů)

Zoo TáborTábor (3 km)

Villa LiduškaBechyně (19.1 km)