Superhouse

Adresa:

České Budějovice, U Tří lvů 4

Termín: 19.4.2019
Vstupné:

50,-

19duben pátek 20:00

Žánr: koncerty


Mark Evill aka Marvill se pohybuje na taneční scéně od roku 2002. Jeho začátky jsou spjaty s dnes již zaniklým barem Euforie, kde se Mark Evill nejčastěji prezentoval vocal housovými sety. V roce 2005 nastává zásadní zlom v jeho kariéře. Mark se stává rezidentem klubu Saigon a po sléze přijímá nabídku na vystoupení v domácích klubech Mecca a Duplex, kde od roku 2007 vystupuje po boku zahraničních hvězd jako je Denis Christopher, Dan Marciano, Markus Schossow nebo Shik Stylko. Píše se rok 2008 a Mark Evill se dostává pod křídla bookingové agentury DB booking, která mu zajišťuje pravidelné hraní v pražském Paláci Akropolis a dalších klubech metropole.

Druhým velkým zlomem v jeho kariéře je rok 2009, kdy prezentuje svůj sound na známém multižánrovém festivalu Sázava fest a koncem tohoto roku se stává rezidentem předního českého afterklubu Studio 54, které ho kromě pravidelných víkendových afterparties obsazuje i na své rezidentní eventy v pražské Mecce – Studio 54 Night @ Mecca. Následující rok je pro Marka Evilla dalším krokem vpřed v podobě rezidentury v klubu Havana, hostování v několika domácích rádiích a představení jeho osobnosti na prvním ročníku festivalu Cinda Open Air.

V roce 2011 se stává Mark Evil součástí line-upů série prestižních parties a klubovek, mezi které patří například Cinda Open Air II, který navštívilo přes 2000 clubberů nebo kluby jako je Chapeau Rouge, Gox klub nebo Pekelnej Bar. Mark Evill vystoupil po boku Dj's jako jsou Denis Christopher, Dan Marciano, Markus Schossow, Shik Stylko, Toky, Boss, Lee Dagger, Loutka, Orbith, Subgate, Tommy Rogers, Tráva, Enrico, Michal J, Michal C a mnoha dalších stálic české taneční scény. V současné době můžete Marka vidět převážně v Pražských klubech Radost FX, Studio 54, Ateliér, Retro Music Hall i legendárním Houseboatu U Bukanýra. Mark Evill je vždy zárukou kvalitního večírku a hlavně pojmu co je stále ještě i v dnešní době ten pravý a originální HOUSE !!!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - České Budějovice Akce v obci České Budějovice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Superhouse

Spa Hotel Vita ****České Budějovice (1 192 metrů)

Wellness Hotel DiamantHluboká nad Vltavou (9.3 km)

Relax Park TřeboňTřeboň (19.9 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Klášter Zlatá Koruna Klášter Zlatá Koruna Zlatá Koruna (15.1 km)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (31.4 km)