SHOW stání - Stand-up Comedy

SHOW stání - Stand-up Comedy

Adresa:

České Budějovice, 37001 , U Tří lvů 4

Termín: 20.2.2019
Vstupné:

150

20únor středa 20:00

Žánr: divadlokomedieshow


SHOW Stání, na které se nezapomíná Nové komediální uskupení o pěti komicích, které si říká SHOW Stání, začíná dobývat jeviště. Parta nadšených milovníků stand upů, mezi kterými najdete jak profesionály na slovo vzaté, tak i šikovné začátečníky, pořádá večery plné zábavy a vtipů nejen v Praze, ale i v dalších městech po celé České republice.

Pravidelně je můžete vídat v holešovickém Cross Clubu, kde každý měsíc vystupují se svými skeči na témata vztahů, rodiny, práce, aktuálního dění i života jako takového. Přijďte se pobavit Zakladatelka SHOW Stání Naďa Hůlková popisuje svůj tým následovně: „Myslím si, že jsem vybrala skvělou partu komiků, u kterých je zaručeno, že se lidé vždycky pobaví. Ještě se mi nestalo, že bych sáhla vedle.“ Zatímco doteď fungovalo uskupení pouze v Praze, s novým rokem 2019 se rozhodli vyjet na turné po regionech. Začínají 23.ledna v Brně, pokračují přes Kutnou horu, Plzeň a Teplice.

Možnost Open micu SHOW Stání se rozhodně nebrání novým tvářím, právě naopak. V rámci každého svého vystoupení mají možnost Open micu, při které si kdokoliv může přijít vyzkoušet, jaké to je být v kůži stand-up komika.

Uskupení SHOW Stání se skládá z Nadi Hůlkové, Kristýny Haklové, která založila anglicky mluvenou stand up show Velvet comedy, Jiřího Jakimy a Daniela Bartoše, které znáte z Underground comedy či Stand-up Factory a Lucii Hronkové.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Jihočeský kraj Akce v obci České Budějovice, 37001

Podobné akce